Jakby miało to pójść do odzysku, przecież to i tak na złom by poszło.
Jak Ruscy atakowali Ukre w lutym i wszyscy byli osrani co to bedzie, ze druga armia swiata wjedzie za tydzien do Polski itp.....ja tylko myslalem o setkach takich filmikow jak ten....gdzie Ruscy pokazuja jakimi sa memowymi blaznami, jaki maja tam burdel i notoryczny problem z logistyka, infrastruktura i innymi ruskami (najwiecej napierdalanek to od nich wlasnie). Czulem ze predzej zobaczymy nowe smieszne memy o ruskich czolgach niz ruskie czolgi....
Podcasz II W Ś sie ogarnęli i Hitlerowi kota pogonili pod Kurskiem aż doszli do Berlina. Te mongoły potrafią się spiąć, wiec bym się tak od razu nie cieszył.
Podcasz II W Ś sie ogarnęli i Hitlerowi kota pogonili pod Kurskiem aż doszli do Berlina. Te mongoły potrafią się spiąć, wiec bym się tak od razu nie cieszył.
Nie cytuj mnie, ale z tego co wiem, Ruscy gowno by zrobili gdyby nie pomoc Amerkanow w sprzecie, zywnosci i surowacach...teraz im nikt nie pomoze poza paroma gownostanami....
Gdyby nie uderzył o ramię dźwigu podnoszonym elementem, nic by się nie stało. Jestem operatorem od 25 lat i coś o tym wiem.
Tak ci się tylko wydaje z twojego punktu widzenia.. operator łopaty a operator dźwigu to duża różnica.
Jak Ruscy atakowali Ukre w lutym i wszyscy byli osrani co to bedzie, ze druga armia swiata wjedzie za tydzien do Polski itp.....ja tylko myslalem o setkach takich filmikow jak ten....gdzie Ruscy pokazuja jakimi sa memowymi blaznami, jaki maja tam burdel i notoryczny problem z logistyka, infrastruktura i innymi ruskami (najwiecej napierdalanek to od nich wlasnie). Czulem ze predzej zobaczymy nowe smieszne memy o ruskich czolgach niz ruskie czolgi....
Uwielbiam takie rurki, które tak mędrkują kiedy innym coś nie wychodzi, a sami gówno zrobią bo maja dwie lewe ręce
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Uwielbiam takie rurki, które tak mędrkują kiedy innym coś nie wychodzi, a sami gówno zrobią bo maja dwie lewe ręce
Ale ty kurwa glupi jestes. Kojarze cie po glupocie z innych sytuacji.
Gdyby nie uderzył o ramię dźwigu podnoszonym elementem, nic by się nie stało. Jestem operatorem od 25 lat i coś o tym wiem.
fakt, widać, że na wytężeniu urządzenie pracuje i wystarczyła drobna nieciągłość na wysięgniku, żeby w pzidu wszystko poszło..
to ile żurawi w ten sposób wywróciłaś?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów