Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A to o piłce nożnej pisze się na Sadolu, że to pedalstwo...
nie ma nic pedalskiego w uczciwej walce dwóch wytrenowanych zawodników. Samo granie w piłkę też jest w sumie spoko, pedalskie są tylko ulizane cioty przewracające się artystycznie od podmuchów wiatru...
nie ma nic pedalskiego w uczciwej walce dwóch wytrenowanych zawodników. Samo granie w piłkę też jest w sumie spoko, pedalskie są tylko ulizane cioty przewracające się artystycznie od podmuchów wiatru...
nie ma nic pedalskiego w walce w parterze 2 spoconych kolesi, ktorzy niejednokrotnie nawet ustawiaja sie w pozycji 69 w te walce??? rozumiem ze chcialbys tak sie bawic z kolegami? dla mnie parter w mma to czyste pedalstwo.
nie ma nic pedalskiego w walce w parterze 2 spoconych kolesi, ktorzy niejednokrotnie nawet ustawiaja sie w pozycji 69 w te walce??? rozumiem ze chcialbys tak sie bawic z kolegami? dla mnie parter w mma to czyste pedalstwo.
A sumo to pedalstwo wagi wielorybiej
Oczywiście ze to pedalstwo, a później w kiblu łoją konia z pamieciówki
jestem rocznik 82, jedna z pierwszych olimpiad jaką kojarzę to Atlanta 1996 gdzie nasi zapaśnicy natłukli medale niemal w każdej kategorii wagowej i pamiętam jak wszyscy im tam zbiorowo (to był jakiś hotel na mazurach z jednym tv na krzyż) wspólnie kibicowaliśmy. Jakoś nikt nie stwierdził, że wygląda to pedalsko (powiedz to w twarz Andrzejowi Wrońskiemu nawet teraz po 24 latach ), a uwierz, że MMA w parterze to przy zapasach szczyt heteroseksualności . Sam też trochę ćwiczyłem sporty walki gdzie się tarza z przeciwnikiem na macie (chociażby judo). Nie rozumiem jak można dopatrywać się pedalstwa w sportach walki. No chyba, że walczysz po pijaku z własną, 20 kg lżejszą od Ciebie żoną to wtedy tak, jesteś pedałem...
jestem rocznik 82, jedna z pierwszych olimpiad jaką kojarzę to Atlanta 1996
Co jest z twoim mózgiem człowieku? Co z Calgary, pierwszą olimpiadą jaką ja mam w pamięci, a też jestem '82? Co ty robiłeś jak miałeś 6-10 lat? Elementarz na blachę kułeś, że brak pamięci o latach '80?
nie mówię że pierwsza którą oglądałem tylko pierwsza, która mocniej mi się wbiła w pamięć, przebłyski z mundialu w Italii czy olimpiady w Calgary mam, ale tam Polacy chuja wygrywali...
Halman już tarmosi skórę do tego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów