📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Autor angielskiego się zaczął uczyć i teraz wszyscy muszą wiedzieć? Po chuj tak pisać?
Apeluję żeby wypierdalać wszystkie filmy od Fantastico, dopóki nie nauczy się pisać po Polsku.
Ogólnie to temat w miarę znam bo opisywana była ta sprawa na forum Alfy. Małolat w Jeepie który ma niezłe plecy, a chłopak z Alfy oraz jego matka z urazami nie tylko fizycznymi. I walka o odszkodowania.
Ogólnie przejebana sprawa.
Ogólnie przejebana sprawa.
Ja bym powiedział, że wyświadczył mu przysługę. Może tym razem kupi coś innego, niż Alfa...
sojerek69,
Ty chyba nie wiesz co to za Alfa Alfa GT, świetny samochód Trudno o coś lepszego.
Ty chyba nie wiesz co to za Alfa Alfa GT, świetny samochód Trudno o coś lepszego.
Apeluję żeby wypierdalać wszystkie filmy od Fantastico, dopóki nie nauczy się pisać po Polsku.
a co my będziem z tego mieli?
marna napisał/a:
a co my będziem z tego mieli?
Satysfakcję, wdzięczność wielu użytkowników, szacunek oraz masę innych rzeczy niematerialnych, których nie da się przeliczyć na pieniądze
Zróbcie coś z tym, proszę
DustandBlood napisał/a:
Satysfakcję, wdzięczność wielu użytkowników, szacunek oraz masę innych rzeczy niematerialnych, których nie da się przeliczyć na pieniądze
Zróbcie coś z tym, proszę
Szacunek ;D To słowo nie istnieje na sadisticu ;D Widać, żeś tu nie od dawna
"just czek dat"
Witamy na www.sadistic.com.pl. Chociaż z drugiej strony, dwa ostatnie wyrazy to chuj wie w jakim języku są napisane...
Witamy na www.sadistic.com.pl. Chociaż z drugiej strony, dwa ostatnie wyrazy to chuj wie w jakim języku są napisane...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów