Ale mu wyjechał.
Ale mu wyjechał.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pedalarze też pedałują bez myślenia. A najbardziej Zjebani są ci w obcisłych laikrach, pedofile i zboczency
hehe, kolejny frustrat, który do dziś nie może pogodzić się z tym, że zamiast roweru, dostał na komunię kutasa w dupę.
Sam jeżdżę od niedawna na skuterku 125. Takie coś trochę większe ud hulajnogi I pierwsze co zrobiłem jak zobaczyłem, że debil samochodem skręca przede mną wymuszając pierwszeństwo to zakupiłem żółtą kamizelkę. No i stwierdziłem, że motorkiem po mieście to góra 50 km/h tak jak mówią przepisy. Ten na filmie mimo, że miał pierwszeństwo to złamał kilka zasad.
1/ Ciemny kombinezon.
2/ Lubił zapierniczać.
3/ No i ograniczone zaufanie szczególnie jak kierujesz motorkiem. Nigdy nie masz pierwszeństwa. Nigdy.
Nastał czas wakacji....
hehe, kolejny frustrat, który do dziś nie może pogodzić się z tym, że zamiast roweru, dostał na komunię kutasa w dupę.
Zabolało cię, i przestań pedałować bez myślenia dewiańcie
Zabolało cię, i przestań pedałować bez myślenia dewiańcie
teraz jeszcze zobaczyłem ten nick i nie mogę się przestać śmiać Ale ty masz głęboki uraz psychiczny, aż by mi cię żal było gdyby nie to, jak żałosny jesteś. Hahaha
teraz jeszcze zobaczyłem ten nick i nie mogę się przestać śmiać Ale ty masz głęboki uraz psychiczny, aż by mi cię żal było gdyby nie to, jak żałosny jesteś. Hahaha
Zapewne do kompletu zakładasz jeszcze obcisłe damskie laikry w których wyglądasz jak pedofil i zboczeniec, a wyobrażasz sobie że dzięki temu jesteś prawdziwym kolarzem 🤣🤣🤣 Takich zboków powinno się sparować od społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów