Ale mu wyjechał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ale mu wyjechał.
Pedalarze też pedałują bez myślenia. A najbardziej Zjebani są ci w obcisłych laikrach, pedofile i zboczency
Bang!
Bohaterowie nie muszą nosić peleryny. Puszkasz z pewnością ocalił czyjeś życie, eliminując motopizdeusza z ruchu drogowego.
Bohaterowie nie muszą nosić peleryny. Puszkasz z pewnością ocalił czyjeś życie, eliminując motopizdeusza z ruchu drogowego.
Ładnie wyczekał i upolował! Brawo!
Jebac_pedalarzy napisał/a:
Pedalarze też pedałują bez myślenia. A najbardziej Zjebani są ci w obcisłych laikrach, pedofile i zboczency
O tak, i jeszcze zazwyczaj z nadwagą w tych lajkrach zapierdalają i im bebech wisi.
Nie wiem czy mu życie przeleciało przed oczami, ale motocyklista to mu tylko śmignął.
CriSStopher napisał/a:
Ładnie wyczekał i upolował! Brawo!
No właśnie, że ciut za późno wystartował, chyba kierowca katamarana też dostał konkretnie, jakby dobrze odpalił to tylko bagażnik by mu urwał, a tu drzwi mu się mocno wygły
idealne zgranie
Wszystkim maruderom krytykującym rowery i Motocykle życzę żeby zaliczyli dzwona swoim autem z powolną i o dużej masie wywrotką 😁
Wszystkim maruderom krytykującym rowery i Motocykle życzę żeby zaliczyli dzwona swoim autem z powolną i o dużej masie wywrotką 😁
Kolego czy ty wiesz jak wygląda wypadek "dzwon"? Tytuł ci nie wyszedł 😅
Sam jeżdżę od niedawna na skuterku 125. Takie coś trochę większe ud hulajnogi I pierwsze co zrobiłem jak zobaczyłem, że debil samochodem skręca przede mną wymuszając pierwszeństwo to zakupiłem żółtą kamizelkę. No i stwierdziłem, że motorkiem po mieście to góra 50 km/h tak jak mówią przepisy. Ten na filmie mimo, że miał pierwszeństwo to złamał kilka zasad.
1/ Ciemny kombinezon.
2/ Lubił zapierniczać.
3/ No i ograniczone zaufanie szczególnie jak kierujesz motorkiem. Nigdy nie masz pierwszeństwa. Nigdy.
1/ Ciemny kombinezon.
2/ Lubił zapierniczać.
3/ No i ograniczone zaufanie szczególnie jak kierujesz motorkiem. Nigdy nie masz pierwszeństwa. Nigdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów