📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chuje niewdzięczne. Zamiast się uczyć, to kradną Ciekawe czy mu komputer też zajebali i czy dostanie 500 + na zakup sprzętu?
Bojówki ONR-u?
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
A tak chciałem tam kiedyś z rodzina pojechać...
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
a mówi się że PL to kraj obsrany gównem, tak po prawdzie u nas burdel jak wszędzie tylko gdzieniegdzie gorszy. Moim zdaniem Polska jeszcze da się uratować a taka Brazylia? Otoczyć to murem żeby się sami powybijali, tym co chcą umożliwić ucieczkę z tego pierdolnika i patrzeć jak na igrzyska. Jeszcze kasę można trzepać za transmisje. Z takim podejściem Ci ludzie nadają się tylko na niewolników rasy wyższej.
A tak chciałem tam kiedyś z rodzina pojechać...
a ja bym jeszcze raz chcial leciec na Hawaje.
.
.
.
.
.
.
.
Kiedys juz chcialem...
Poziom intelektualny tych kolesi na poziomie troglodyty, szczególnie tegu debila który zasłaniał mu twarz jednocześnie pięknie się prezentował na nagraniu, szkoda że jeszcze nie pokazał swojego dowodu dla ułatwienia....widać że to profesjonaliści.
JaTylkonaChwile napisał/a:
a ja bym jeszcze raz chcial leciec na Hawaje.
.
.
.
.
.
.
.
Kiedys juz chcialem...
ale do tego trzeba miec hajs robolu
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów