📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jutub napisał/a:
w Palestynie uczą po hiszpańsku ?
Kriski napisał/a:
I to akurat na lekcji matmy po Hiszpańsku?
Wiadomo, że oni to bliski wschód itp. ale to nie znaczy, że ich edukacja musi się ograniczać do podstaw takich jak język ojczysty i matematyka...
A tak kurwa serio. Analizujecie zwykłe 11 sekundowe wideo, w internecie, które definitywnie powstało, w celach humorystycznych?
Besteher napisał/a:
definitywnie
Na pewno chciałeś użyć tego słowa?
Nie no, chyba troszkę innego, ale też z literek Najlepiej dwóch słów: empirycznie i paradoksalnie.
I parekselans jeszcze.
Zawsze chciałem zobaczyć jak komuś płonie laptop na lajwie. Świetny materiał, tego nam trzeba. Wincyj!
Dobry zjeb nauczyciel jak u mnie w szkole klasycznie wyjebane na problemy dzieciaków może ci hate rozjebać ale materiał musi być zrealizowany
Ekran zooma w Palestynie jest jak gra w sapera, albo kalendarz adwentowy.
Jak myślisz? Które okienko wybuchnie?
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Jak myślisz? Które okienko wybuchnie?
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów