18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
HejterSadola 2013-06-14, 23:50 3
Fakt, ostatnio jakieś kurwiska usuwają fajne tematy... totalnie bezpodstawnie, a nawet jeżeli to mogli by sami się pokwapić i lekko przerobić by pasowało do regulaminu.
Ale co tam, lepiej wyjebać cały temat
Zgłoś
gutol 2013-06-14, 23:51
@Pips
Prawda, M$ zrobił wiele głupich rzeczy jak chodzi o X'a. A PS4 ma mieć lepsze bebechy, więc PS4<PC<XOne
Zgłoś
chlusniembousniem 2013-06-14, 23:59
PC ZAWSZE będzie na pierwszym miejscu bo można go ulepszać w nieskończoność i ZAWSZE może być lepszy. Gorzej cenowo ale faktem jest że jak walnie się SLI albo CrossFire to już lepszy niż ta "nowa generacja".
Zgłoś
facet85 2013-06-15, 0:03 2
MAM obecnie GTX 680 AMP EDITION + i7 3550K + 8 GB ramu = równa się = huj wam w dupę konsolowy, pomożecie mnie cmoknąć w dużego palca u stopy kurwa jego mać !
Zgłoś
j................1 2013-06-15, 0:09 1
miryn napisał/a:

Chyba znaczki Ci się pojebały..

o kurwa , rzeczywiście.

wybaczcie
Zgłoś
Pips 2013-06-15, 0:11 4
gutol napisał/a:

@Pips
Prawda, M$ zrobił wiele głupich rzeczy jak chodzi o X'a. A PS4 ma mieć lepsze bebechy, więc PS4<PC<XOne

Pozwól że poprawię bo widzę że ci się pomyliły znaczki:

PS4>PC>X1

większy > mniejszy
Zgłoś
b................e 2013-06-15, 0:18 1
PC > Konsolki.

Zawsze tak będzie - dlaczego?

Tańsze gry, pad nie nadaje się do gier fps, taniej można kompa na 3 lata złożyć i kilka dobrych gier niż kupić konsolę i płacić za gry po prawie 300zł.
Zgłoś
Pips 2013-06-15, 1:11 3
@up

Od razu, po 1000 za gry. Na padzie gra się wygodniej, nawet w te fpsy które według ciebie są niegrywalne, miliony ludzi jakoś gra ale te miliony ludzi nie ma lewych rąk.
Zgłoś
pomidorro 2013-06-15, 1:28 5
To jedną ręką tak napierdalają na tych padach?
Zgłoś
slannesh 2013-06-15, 1:40 4
hahaha
Rozpierdalają mnie te kłótnie między PC a konsolami.
Konsole spoko jak się chce posiedzieć przed kanapą grając w coś typu MK, GoW czy fify z kumplami w domu. Swoją drogą można osiągnąć to samo mając kabel hdmi i pada PC co wychodzi znacznie taniej niż konsola. Fakt faktem dużo fajnych gier jest ekskluzywami tylko na konsole co trochę mnie smuci bo np. taki Mortal Kombat najnowszy jest na silniku unreal tornament.
Co prawda można grać w fps na konsoli, ale litości (trzeba być naprawdę noobem żeby uważać fps na konsolach lepsze od PC) wiwat seria Halo którą można przejść używając tylko noża, nie wspominając o przeciwnikach patrzących na cb 30 sec zanim oddadzą strzał żebyś mógł se na spokojnie padem z autocelowaniem trafić-.-
Technologicznie PC przebija wszystko i tak będzie zawsze. PS4 prezentuje to co juz dawno na blaszakach było.

Niestety konsolizacja rynku stopuje powstawanie lepszych bardziej rozbudowanych gier z lepszą grafiką.
Dobrym przykładem jest pierwszy Crysis w którym występowało niszczalne otoczenie (łamiące się drzewa, rozpadające chatki i fruwające blachy od wybuchów granatów), W 2 i 3 częsci tego nie ma ponnieważ trzeba było przystosować grę do konsol które nie potrafiłyby sobie poradzić z tym wszytkim (do tych co uważają 2i3 lepszą napiszę że to są zwykłe skryptowane scenki renderowane zawsze tak samo).
Innym przykładem jest np. ostatni ass Effect który na PS strasznie klatkuje się w cutscenkach czego nie uświadczysz na pc.
Oczywiście nie muszę dodawać że wszystkie gry tworzone są na PC i dopiero potem wrzucane jako konsolowy ekskluziw.

Oczywiście możliwe że masz PC sprzed tysiąclecia na którym saper tnie:p
Zgłoś
Fragless 2013-06-15, 3:13 1
backbone napisał/a:

PC > Konsolki.

Zawsze tak będzie - dlaczego?

Tańsze gry, pad nie nadaje się do gier fps, taniej można kompa na 3 lata złożyć i kilka dobrych gier niż kupić konsolę i płacić za gry po prawie 300zł.

Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął. Zresztą nie trzeba się tu o nic zakładać ponieważ są takie pizdusie-cwaniusie co grają na specjalnych konwerterach myszki i klawiatury co potrafią grubo dostać po dupie od pada. A co do składania kompa. Ja wole kupić konsole, która będzie mi służyć przez conajmniej 5-7 lat i mam 100% pewności, że każda gra mi pójdzie. Konsola dzisiaj kosztuje średnio 900-1000 zł. Kompa przeciętnego kupisz po tej samej cenie (chyba, że używany to dostaniesz taniej). Wszelakie upgrady nie są tanie i jak człowiek chce zaszaleć to wyda co najmniej jeszcze raz tyle niż dał za surowego peceta. Owszem, gry na pc są ciut tańsze i to wielki plus. Ale wy pecetowcy często narzekacie na fps (frame per second), co ja jako konsolowiec mam głęboko w dupie.
Zgłoś
k................z 2013-06-15, 3:53
odgrujahad znikneło bo było już kilka razy głąbie
i tak to było chujowe bo to był fejk
Zgłoś
aitec 2013-06-15, 9:30 1
Fragless napisał/a:

Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął. Zresztą nie trzeba się tu o nic zakładać ponieważ są takie pizdusie-cwaniusie co grają na specjalnych konwerterach myszki i klawiatury co potrafią grubo dostać po dupie od pada. A co do składania kompa. Ja wole kupić konsole, która będzie mi służyć przez conajmniej 5-7 lat i mam 100% pewności, że każda gra mi pójdzie. Konsola dzisiaj kosztuje średnio 900-1000 zł. Kompa przeciętnego kupisz po tej samej cenie (chyba, że używany to dostaniesz taniej). Wszelakie upgrady nie są tanie i jak człowiek chce zaszaleć to wyda co najmniej jeszcze raz tyle niż dał za surowego peceta. Owszem, gry na pc są ciut tańsze i to wielki plus. Ale wy pecetowcy często narzekacie na fps (frame per second), co ja jako konsolowiec mam głęboko w dupie.

Ale na kompie zrobisz więcej rzeczy. Czasami trzeba zrobić prezentację, chcesz przeglądnąć sadistica i wiele innych rzeczy których nie chce mi się wymieniać xd
Zgłoś
Jopas91 2013-06-15, 9:34 2
Fragless napisał/a:

Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął.

Ta tylko spróbuj to zrobić bez autocelowania i innych wspomagaczy cwaniaku
Zgłoś
x................e 2013-06-15, 10:11
slannesh napisał/a:

Co prawda można grać w fps na konsoli, ale litości (trzeba być naprawdę noobem żeby uważać fps na konsolach lepsze od PC) wiwat seria Halo którą można przejść używając tylko noża, nie wspominając o przeciwnikach patrzących na cb 30 sec zanim oddadzą strzał żebyś mógł se na spokojnie padem z autocelowaniem trafić-.-
Technologicznie PC przebija wszystko i tak będzie zawsze. PS4 prezentuje to co juz dawno na blaszakach było.

Czy ty kiedykolwiek grałeś w Halo? Kurwa, człowieku, tam noża nie ma? To jest akurat gra, która ma jedną z najlepszych inteligencji, ale pewnie Ty tylko grasz w coda i battlefilda, które czerpią z Halo garściami.

Tak się znacie, szkoda, że to konsole są od grania i są do tego dostosowane, nie jak pececik, do wszystkiego, więc nawet z bebechami z NASA z konsolą na tym polu nie wygra. Zresztą, tak się w Polsce przyjęło, podostawali od rodziców komputerki do nauki, a wielkich graczy zgrywają. Najlepiej się wypowiadać, jak się nie miało nawet pada w ręku. Większość studiów zlewa pc jako platformę, jakie są teraz exy poza tymi indie z kickstatera? No tak, pc tańsza platforma, bo można zassać z piratebay nowego coda, bo mama pieniążków nie da. Przykre.

Ps. Granie w FPSy jest dziecinnie łatwe (bez autosrejmów), wystarczy mieć 2 sprawne ręce, ale najpierw je trzeba wyciągnąć z majtek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów