Dlaczego te gry tak pięknie wyglądają?
Pod magia E3 skrywa się stary dobry piec, bez krzty AMD w sobie na których żyją 'nowe' konsole.
@Pips
Prawda, M$ zrobił wiele głupich rzeczy jak chodzi o X'a. A PS4 ma mieć lepsze bebechy, więc PS4<PC<XOne
PC > Konsolki.
Zawsze tak będzie - dlaczego?
Tańsze gry, pad nie nadaje się do gier fps, taniej można kompa na 3 lata złożyć i kilka dobrych gier niż kupić konsolę i płacić za gry po prawie 300zł.
Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął. Zresztą nie trzeba się tu o nic zakładać ponieważ są takie pizdusie-cwaniusie co grają na specjalnych konwerterach myszki i klawiatury co potrafią grubo dostać po dupie od pada. A co do składania kompa. Ja wole kupić konsole, która będzie mi służyć przez conajmniej 5-7 lat i mam 100% pewności, że każda gra mi pójdzie. Konsola dzisiaj kosztuje średnio 900-1000 zł. Kompa przeciętnego kupisz po tej samej cenie (chyba, że używany to dostaniesz taniej). Wszelakie upgrady nie są tanie i jak człowiek chce zaszaleć to wyda co najmniej jeszcze raz tyle niż dał za surowego peceta. Owszem, gry na pc są ciut tańsze i to wielki plus. Ale wy pecetowcy często narzekacie na fps (frame per second), co ja jako konsolowiec mam głęboko w dupie.
Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął.
Co prawda można grać w fps na konsoli, ale litości (trzeba być naprawdę noobem żeby uważać fps na konsolach lepsze od PC) wiwat seria Halo którą można przejść używając tylko noża, nie wspominając o przeciwnikach patrzących na cb 30 sec zanim oddadzą strzał żebyś mógł se na spokojnie padem z autocelowaniem trafić-.-
Technologicznie PC przebija wszystko i tak będzie zawsze. PS4 prezentuje to co juz dawno na blaszakach było.