Dlaczego te gry tak pięknie wyglądają?
Pod magia E3 skrywa się stary dobry piec, bez krzty AMD w sobie na których żyją 'nowe' konsole.
Tu się mylisz. Mam PS3 i założę się o każde pieniądze, że niejednego pecetowca np. w BF3 lub CoD bym pocisnął. Zresztą nie trzeba się tu o nic zakładać ponieważ są takie pizdusie-cwaniusie co grają na specjalnych konwerterach myszki i klawiatury co potrafią grubo dostać po dupie od pada. A co do składania kompa. Ja wole kupić konsole, która będzie mi służyć przez conajmniej 5-7 lat i mam 100% pewności, że każda gra mi pójdzie. Konsola dzisiaj kosztuje średnio 900-1000 zł. Kompa przeciętnego kupisz po tej samej cenie (chyba, że używany to dostaniesz taniej). Wszelakie upgrady nie są tanie i jak człowiek chce zaszaleć to wyda co najmniej jeszcze raz tyle niż dał za surowego peceta. Owszem, gry na pc są ciut tańsze i to wielki plus. Ale wy pecetowcy często narzekacie na fps (frame per second), co ja jako konsolowiec mam głęboko w dupie.
w bf3 dostaniesz ode mnie wciry.
Tak jak napisał backbone. Fragless podepnij pada do PC i zobaczymy czy uda ci się kogoś pocisnąć
PS. Nawet jak wyłączysz te wspomagacze w opcjach to i tak masz masę usprawnień.