Miałem kiedyś zdrowe 320. Robiło robotę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
do 100 w 10sekund... dupy nie urywa ale fajnie że chwalisz się iż byłeś posiadaczem zabytkowego BMW z przeciętnym silnikiem... rozbiłeś? rozpadło się? sprzedałeś na szrot?... żartowałęm, w dupie to mam pozdrawiam
Wszystko spoko tylko po chuj filmik z przyśpieszenia?
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Całe życie w bólu i cierpieniu.
SL1XZ napisał/a:
1.9 TDI robi lepszą robotę...
Masz racje 1.9 tdi kilka prawie kilkanascie lat pozniej robilo lepsza robote. Nie zapominaj jednak ze e36 produkowano od 1990 czyli w czasach kiedy Twoje passaty 3 badz 4 generacji w cudownym tdi robily po 14-18s do 100 takze na tamte czasy to auto mialo sie czym pochwalic zwlaszcza ze nie byl to najmocniejszy montowany silnik.
szczerze? to przyspieszenie do 170 jest bez szans w porównaniu do astry 1.8 16v...
a przyczepki szkoda...
a przyczepki szkoda...
bo 2.0 to za slaby silnik ktory pali prawie tyle co 3.0. a 1.9tdi to najslabszy disel jaki istnieje ;d nawet z 2.0 nie ma szans
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów