Andrew Anthony - głos EA Sports opowiada jak należy poprawnie wymawiać fraze "EA Sports- its in the game"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
@Kirek4:
Błąd... " III-EJ-Sports - cy-ne-gejm"
Capital I, Capital EJ, Capital S!!
I nie "de gejm", tylko "ne-gejm"...
no ludzie...takie błędy xD
Błąd... " III-EJ-Sports - cy-ne-gejm"
Capital I, Capital EJ, Capital S!!
I nie "de gejm", tylko "ne-gejm"...
no ludzie...takie błędy xD
III, Ej, shit!
Pierdolicie, że złodzieje i robią was w chuja a i tak z rogalem na ryju pójdziecie kupić każdą kolejną Fife każdego kolejnego BF'a, Mass Efec'ta, Dead Space czy NFS i to nie ważne czy na ps3 czy xbox czy pc. Gdybyście byli na ich miejscu, postępowali byście identycznie, żeby tylko się utrzymać na rynku i wykarmić swoje rodziny.
Dziękuje dobranoc.
Dziękuje dobranoc.
Od pierwszego uruchomienia Fify kilkanaście lat temu do dziś dnia gdy to słyszę to 'I EJ Sports, cy ne gejm' czuję ogromną moc bijącą z tego głosu. W niektórych z Fif w sumie sam ten filmik był zdecydowanie najlepszą częścią gry.
Bedzie popisowka przy kolegach na fifie Chociaz my zawsze i tak mowimy "nigger game"... ale chuj
A zawsze myślałem, że jest "cinek gej". Kurwa, zjebałem koledze dzieciństwo...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów