Piosenka na czasie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jak zwykle Rucka odjebał kawał dobrej roboty, piweczko leci za coś co poprawia humor, i przy okazji fajnie się tego słucha.
Nie ma po PL, nie ma piwa. Tylko POLSKA ! - bo nie znam innych języków
Słyszałem to bez intra i od razu wiedziałem, że to Rucka
Kawał sadola
Kawał sadola
nie widzicie jednej sprawy ? od 1998 roku zaczęły się co kilku letnie ataki jakieś choroby i straszenia ludzi ... świńskie grypy , itp gówna ... pozbywają się ludności lub testują jakoś nagle jak zrobią szczepionkę Jedne i te same zakłady choroba znika i za 1-4 lat wybucha inna epidemia gdzieś poza USA i Europą ;> WAKE UP
1:16 jestem za
Asuritt napisał/a:
nie widzicie jednej sprawy ? od 1998 roku zaczęły się co kilku letnie ataki jakieś choroby i straszenia ludzi ... świńskie grypy , itp gówna ... pozbywają się ludności lub testują jakoś nagle jak zrobią szczepionkę Jedne i te same zakłady choroba znika i za 1-4 lat wybucha inna epidemia gdzieś poza USA i Europą ;> WAKE UP
HOULI SZIT! To spiseg amerykańskiego rządu kosmitów i iluminati WIEDZIAŁEM! Dziękuje że otworzyłeś mi oczy.
trochę słabe ale chuj tam....
Już takich zdegenerowanych czasów dożyłem że ludzie śmieją się z zarazy? niech zdychają, wtedy ja się będę z nich śmiał, ha ha ha.
było emo - teraz ebo la la la la la
zajebiste
zajebiste
javal napisał/a:
HOULI SZIT! To spiseg amerykańskiego rządu kosmitów i iluminati WIEDZIAŁEM! Dziękuje że otworzyłeś mi oczy.
Chodzi o to że ktoś na tym trzepie w chuj hajsu głupcze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów