📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
~Halman napisał/a:
następny z bólem dupska..
Nie wolno drzeć łacha z pisiorów? Jedyna prawilna beka to ta z lewaków i pedałów jak rozumiem, hm?
banasinski.jbt napisał/a:
Nie wolno drzeć łacha z pisiorów? Jedyna prawilna beka to ta z lewaków i pedałów jak rozumiem, hm?
Ja tam raczej w tym przypadku drę łacha z ludzi którzy wierzą stonodze
mygyry napisał/a:
Ja tam raczej w tym przypadku drę łacha z ludzi którzy wierzą stonodze
Kawał pajaca, nic sobą nie reprezentujący...
To, że ktoś wyśmiewa PiS nie oznacza, że wierzy Stonodze. Wyznawcy tej partii, podobnie z resztą jak ich przedstawiciele, najwyraźniej nie mają za bardzo do siebie dystansu.
Co to gówno?
Stockshark napisał/a:
Co to gówno?
prokurator generalny i minister nieSprawiedliwości a ten co drze ryja to zjeb Stonoga.
PIS to dno dna a kiedyś naiwny myślałem że nic nie przebije SLD a jednak można
Jak żeś się uchował, że nie wiesz co to gówno? To wiedzą nawet małe dzieci...
Żenada. To już takie stare i oklepane, że wstyd to wrzucać, no ale nie ma czego się spodziewać po wyborcach rafałka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów