Tak uczą wyobraźni pieszych... No ciekawe czy działa...
Tak uczą wyobraźni pieszych... No ciekawe czy działa...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest postępowy zachód a nie tolerancja na dziwadła zLGBT
Myślicie że mogło by to przejść w takiej np. Rosji??
A kogo kurwa rosja interesuje...?
Dobre
kanada, kolejny kraj lewackich zjebów
cały świat staję sie lewacki i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. Wszystko wywraca się do góry nogami tzn. lewe jest prawe, biały jest czarnym, a czarny jest traktowany jak biały, jest więcej pedalstwa niż heteroseksualizmu, kobiety są męzczyznami, a faceci kobietami, faceci pracują w damskich zawodach, a baby w męskich itd. Ten świat był już żałosny jak na niego przyszedłem, ale teraz już to wszystko przekracza zdrowy rozsądek - nie ma go.
cały świat staję sie lewacki i nikt nie wmówi mi, że jest inaczej. Wszystko wywraca się do góry nogami tzn. lewe jest prawe, biały jest czarnym, a czarny jest traktowany jak biały, jest więcej pedalstwa niż heteroseksualizmu, kobiety są męzczyznami, a faceci kobietami, faceci pracują w damskich zawodach, a baby w męskich itd. Ten świat był już żałosny jak na niego przyszedłem, ale teraz już to wszystko przekracza zdrowy rozsądek - nie ma go.
Co wy kurwa z tym lewactwem? Temat dotyczy edukacji pieszych a wy pełny wysryw o lewactwie. Świata nie zmienisz, ale przez ciągłe zwracanie uwagi na to wszystko jeszcze promujesz te zachowania. Jebnij się w łeb jeden z drugim...
Co wy kurwa z tym lewactwem? Temat dotyczy edukacji pieszych a wy pełny wysryw o lewactwie. Świata nie zmienisz, ale przez ciągłe zwracanie uwagi na to wszystko jeszcze promujesz te zachowania. Jebnij się w łeb jeden z drugim...
kiedyś też się śmiałem ,
z podobnych bzdur,
30 lat temu
a reszta to życie i wnioski
myślę, że trzeba zwracać uwagę na zjebanie
na prowokacje również, choć na tym portalu są dość nikłe i słabe,
bez obrazy dla adminów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów