Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolego... to taka sypialnia dla miastowych z Lublina - tak samo jak Pruszków, Piaseczno, Otwock czy Józefów dla Warszawki... Jaka 100lica - takie peryferia
Chciałbyś, za daleko. Sypialnia kończy się w Zemborzycach, dalej jest już tylko zwykła wiocha.
Europa kończy się na Wiśle, dalej już Syberia.
Chciałbyś, za daleko. Sypialnia kończy się w Zemborzycach, dalej jest już tylko zwykła wiocha.
Ja pierdolę, ledwo się puknęli a ten się pali! Kurwa, no nie. Auta >10 lat powinny mieć zakaz poruszania się po drogach publicznych.
Nie byłoby ci szkoda przesiadać się z seicento rodziców na autobus?
Nie byłoby ci szkoda przesiadać się z seicento rodziców na autobus?
Nie mam takich problemów jak ty. Rozumiem - 21 lat, ale to zapierdalaj rowerem jak cię nie stać na samochód, a nie jakimś starym trupem!
Jako szczur miejski śmiem twierdzić, że śmierdzi od Ciebie gnojem - masz jakieś kompleksy czy gumiaków nie domyłeś?...
Miałem wątpliwą przyjemność poznać lat temu około dziesięciu - pewną parę żabojadów, mieszkających w Paryżu. On - wykształciuch (rozmawialiśmy po angielsku, choć rodowici Francuzi mają awersję do tego języka), ona - francuska kura domowa. Gadka, szmatka, "to skąd pochodzicie?" - padło pytanie od kobiety - żeby jej było łatwiej, palnęliśmy "Warszawa" - ta wzięła mapę z jakiegoś atlasu i jedzie paluchem po Europie. aż na Ural. Kurwa, umarłem... Oczami wyobraźni widziałem białe niedźwiedzie popierdalające w podskokach po ulicach mojego rodzinnego miasta...
I dlatego nie dziwię się wszystkim pedałom i kurwom, opowiadającym o Polsce do i za Wisłą. Jesteście równie wyedukowani jak ten niedokształcony garkotłuk.
to wschód, trzecia anielska rzeczpospolita, a faktem jest że tam nie ma prądu, tym bardziej kamer, nie to w cywilizowanej Polsce kategorii A
To ja już wolę zostać tam, gdzie jestem.
Na Odrze. Na wschód od Odry zaczyna się nowe państwo CPW - Cebulandia Patriotów Wyklętych z rządem w Moskwie.
To ja już wolę zostać tam, gdzie jestem.
Wszyscy popieramy to postanowienie i dziękujemy ci za to. Nie zapomnij wietrzyć swojej lepianki, od braku tlenu można majaczyć.
Na Odrze. Na wschód od Odry zaczyna się nowe państwo CPW - Cebulandia Patriotów Wyklętych z rządem w Moskwie.
Wszyscy ci za to dziękujemy. Nie zapomnij wietrzyć lepianki.
Nie ma to jak się samemu zaorać
Fakt. Kup sobie globus.
Nie załapałeś...
Ale w sumie... nic dziwnego. Autoagresja to forma reakcji na uczulenie, najwyraźniej doskwiera Ci ten sam bakcyl co Loaloa. Uważaj podczas kichania.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów