📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kierowcy innych samochodów powinni zatrzymać się i spuścić wpierdol kierowcy Cayenne.
W pasku pewnie ręczny był zaciągnięty, bo dalej stoi na pasie awaryjnym. Porządna maszyna, a nie jakieś nowoczesne chujwieco
Debil w Cayenie, ale ci na lewym pasie nie lepsi. Zamiast wyprzedzać to jada jak pizdy.
3 pasy, wszystkie zablokowane bo się wygodnie jedzie mając odstęp od innych aut. Zamist jeden za drugim jechać by lewy odblokować to ciśnie lewym, tuli się do barierki i w efekcie poboczem jedzie kto się spieszy. Ale no super bo porszak się roztrzaskał łamiąc przepisy, jego wina haha super dobrze mutak.
Wyprzedzał prawym bo nikt nie wyprzedzał lewym. Ktoś tutaj nie zna zasad ruchu drogowego. Jest obowiązek jeżdżenia prawym pasem. Przez jakieś debila szeryfa blokującego ruch 500m z przodu jakiś inny debil rozwalił innym auto. Wszyscy siebie warci. Aczkolwiek nie wiem czy przepisy w Rosji są takie same jak w Polsce.
Nic piękniejszego na drodze stać się nie mogło - jeden strzał i dwa gole. Dwa gównowageny rozbite jednym uderzeniem.
huj im w dupsko, generalnie dobry movies
Poszedł jak świnia w pomidory
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
Bardzo efektowne. Prawie się posrałem z emocji. Nie wiem jak u was ale ja widziałem busa i trochę kurzu. Może mam złą wersję playera.
Kurwa teraz sie ten kierowca Porsche nie wypłaci do konca życia,Passat B5 jeszcze jak w 1.9 tdi to już wogóle
Efektowne? Kpiny sobie robisz? Na tym filmie nic nie widać, więc jak to może być efektowne? Efektywne raczej... Peace
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów