📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Ty chuju wszyscy tam pójdziemy przez ciebie
Pszczoła wytrzymałem, uzi czy coś spoko, ale helikopter mnie rozjebał
Pszczoła wytrzymałem, uzi czy coś spoko, ale helikopter mnie rozjebał
contracts napisał/a:
Uśmiałem się jak moja dziewczyna przy pierwszym stosunku.
Opowiadała Ci o swoim pierwszym stosunku??
A ja się tak okrutnie spaliłam, że myślałam że to jest Pan który profesjonalnie nagrywa efekty dźwiękowe
Ale przystojniak. A material tez spoko
Tak na serio, jąkanie się potrai być naprawdę uciążliwe i męczące, wręcz można powiedzieć że de facto panuje nad twoim życiem na twoją niekorzyść. A co gorsze, masz wrażenie że już tak na zawsze będzie i że nie da się z tego wyjść, coś jak narkomania albo alkoholizm. Całe życie musisz pracować nad sobą żeby wyjść z tego bagna i móc normalnie fukncjonować.
Mimo wszystko, na helikopterze tak prychłęm, że szef zapytał się mnie czy wszystko jest w porządku.
Mimo wszystko, na helikopterze tak prychłęm, że szef zapytał się mnie czy wszystko jest w porządku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów