Cisza na planie, kamera, akcja!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hellbwoi napisał/a:
to było z cyklu a teraz " wypierdalaj w podskokach"...
No jak się komuś chce/nudzi, to może dodać podkład dźwiękowy Ludacris - Move Bitch Get Out Da Way
Ciekawe co sobie szeryf po tej akcji pomyślał... Dumny był, czy się spocił ze strachu?
Raczej kierowca ciągnika zagapił się, ze strachu przed przyklejeniem się do naczepy poprzedniego ciągnika uciekł na prawo.
zagapił się to się zagapił, dachowanie takie 6/10 bez przytupu, ale mnie bardziej interesuje co to za niezniszczalna barierka ?!
kazikifazik napisał/a:
Raczej kierowca ciągnika zagapił się, ze strachu przed przyklejeniem się do naczepy poprzedniego ciągnika uciekł na prawo.
On jest poprzedni, i jak już to na lewo.
Ale nagrywajacy pełen ogar, od razu instrukcje dzieciakom, że mają w aucie siedzieć i nie wychodzić, schował się przed tira żeby żaden dzban mu w dupe nie wjechał. Szacuneczek.
Kierowca osobówki nie bardzo wiedział po co są żółte linie zazwyczaj w takich miejscach prędkość jest odpowiednio ograniczona, pizda za kółkiem i tyle w temacie
tfujdiler napisał/a:
Kierowca osobówki nie bardzo wiedział po co są żółte linie zazwyczaj w takich miejscach prędkość jest odpowiednio ograniczona, pizda za kółkiem i tyle w temacie
No i mamy kierowcę zestawu. I nie zesraj się bo kierowca osobówki jechał prawidłowo - żółte linie wyznaczały dwa pasy i miał prawo jechać jak jechał, pizda to szofer w ciężarówce, bo jak już przestał patrzyć w telefon nie popatrzył w lusterko tylko wziął się za wyprzedzanie.
k0mp4s napisał/a:
zagapił się to się zagapił, dachowanie takie 6/10 bez przytupu, ale mnie bardziej interesuje co to za niezniszczalna barierka ?!
Strabag ma je na stanie.
Podobno są święte i pochodzą z Lichenia. Takie pozostałości rusztowań z bazyliki
I znowu kurwa z tira błyszczy...
Ten z tira zabłysnął , ale kierowca osobówki zachował się bardzo przytomnie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów