📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wali śledziem
Taki suchar z brodą
W raju Adam i Ewa rozbierają się, z zamiarem uprawiania seksu. Ewa podchodzi do Adama i mówi:
- Adam, Adam! Chodź się ruchać!
- Ale Ewa, przecież Ty nie masz dziurki!! Wypierdalaj!
Ewa zapłakana poszła na łąkę. Spotkała tam bociana, który mówi:
- Słuchaj Ewa, ja mam długi dziób to mogę Ci zrobić dziurkę.
- No dobra.
Bocian zrobił Ewie dziurkę, i od tego czasu bociany maja czerwone dzioby a kobiety dziurkę. Ewa wraca do Adama i mówi:
- Adma już mam dziurkę chodź się ruchać!
- Ale Ewa Ty nie masz tutaj włosów!! Wypierdalaj!
Ewa znowu zaczęła płakać. Po drodze spotkała pawiana. który chciał jej pomóc:
- Słuchaj Ewa ja mam dużo włosów to mogę Ci dać trochę.
- Pewnie dzięki!
Od tego czasu kobiety maja włosy na cipie a pawiany łysą dupę. Ewa wraca do Adama i mówi:
- Adam, Adam już mam tutaj włoski chodź się ruchać!!
- Ale Ewa, Ty nie masz tutaj w ogóle poślizgu!!
Ewa zapłakana z zamiarem odebrania sobie życia poszła nad wodę. Spotkała tam śledzia, który zaoferował jej pomoc:
- Słuchaj Ewa, ja mam sporo śluzu to mogę wskoczyć Ci do cipy i problem się rozwiąże.
- Super dzięki.
I od teraz nie wiadomo, czy pizda jebie śledziem, czy śledź pizdą.
W raju Adam i Ewa rozbierają się, z zamiarem uprawiania seksu. Ewa podchodzi do Adama i mówi:
- Adam, Adam! Chodź się ruchać!
- Ale Ewa, przecież Ty nie masz dziurki!! Wypierdalaj!
Ewa zapłakana poszła na łąkę. Spotkała tam bociana, który mówi:
- Słuchaj Ewa, ja mam długi dziób to mogę Ci zrobić dziurkę.
- No dobra.
Bocian zrobił Ewie dziurkę, i od tego czasu bociany maja czerwone dzioby a kobiety dziurkę. Ewa wraca do Adama i mówi:
- Adma już mam dziurkę chodź się ruchać!
- Ale Ewa Ty nie masz tutaj włosów!! Wypierdalaj!
Ewa znowu zaczęła płakać. Po drodze spotkała pawiana. który chciał jej pomóc:
- Słuchaj Ewa ja mam dużo włosów to mogę Ci dać trochę.
- Pewnie dzięki!
Od tego czasu kobiety maja włosy na cipie a pawiany łysą dupę. Ewa wraca do Adama i mówi:
- Adam, Adam już mam tutaj włoski chodź się ruchać!!
- Ale Ewa, Ty nie masz tutaj w ogóle poślizgu!!
Ewa zapłakana z zamiarem odebrania sobie życia poszła nad wodę. Spotkała tam śledzia, który zaoferował jej pomoc:
- Słuchaj Ewa, ja mam sporo śluzu to mogę wskoczyć Ci do cipy i problem się rozwiąże.
- Super dzięki.
I od teraz nie wiadomo, czy pizda jebie śledziem, czy śledź pizdą.
prezentowana przez samozwańczą hostessę pod ocenę przypadkowym mężczyznom w amerykańskim walmarcie...
Tak to z nami chlopami już jest że nawet kurwe oszukasz żeby nie urazić prawdy nie powiesz
Kurwa! Kto wącha palce, a tym bardziej u obcej baby nie jest normalny. Ale już taki pojebany świat mamy, a robi się bardziej.
Jebie pewno śledziem.
Whitney Wisconsin.
Z tego co pamiętam to zabłysneła tym że wychwalała sobie stosunki z własnym psem........
Z tego co pamiętam to zabłysneła tym że wychwalała sobie stosunki z własnym psem........
TerrorDrone napisał/a:
Whitney Wisconsin.
Jaki kurwa ryfel. Bym jej nawet kijem nie ruszył. Morda szeroka, jak u Zordona, nos jak kartofel, broda jak u wiedźmy. Takie 2/10 i to jeszcze po pijaku tylko dlatego, że widać, że niedopchane kurwiszcze o siebie dba.
Pomijając to co robi, straszna raszpla
Jebane głupie kurwiszcze, daje wąchać swojego śledzia obcym chłopom.
radek225 napisał/a:
Jaki kurwa ryfel. Bym jej nawet kijem nie ruszył. Morda szeroka, jak u Zordona, nos jak kartofel, broda jak u wiedźmy. Takie 2/10 i to jeszcze po pijaku tylko dlatego, że widać, że niedopchane kurwiszcze o siebie dba.
Ty to musisz być za to pierdolonym Di Caprio
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów