Proszę komentować, ja polewam
Proszę komentować, ja polewam
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Raczej trąbią żeby nie wyprzedzał, bo z naprzeciwka zapierdalają auta a potem zajeżdża trochę drogę żeby sobie odpuścił i goście z naprzeciwka to widza po czym zwalniają jeden nawet spierdolil całkiem na pobocze i pan rusek z osobowki dzieki temu pewnie zyje przynajmniej ja to tak widzę.
Na miłość boską napisz, że nie masz prawa jazdy i jesteś jeszcze uczniem podstawówki. I nigdy w taki sposób nie powstrzymuj kogoś przed wyprzedzaniem. Nigdy nie ratuj nikogo - błagam!
Chciał pomóc, mógł przyhamować, a nie spychać z drogi i jechać na czołówkę.
Kurwa, jak ja nienawidzę takich debili. Jedzie sobie człowiek trzymając bezpieczny dystans od poprzednika, a tu taki skurwysyn wjebie się pomiędzy w lukę niemal harując tylnym zderzakiem o przód auta. Debile!
Mam nadzieję że albo trollujesz albo nie masz prawa jazdy.
Kurwa, jak ja nienawidzę takich debili. Jedzie sobie człowiek trzymając bezpieczny dystans od poprzednika, a tu taki skurwysyn wjebie się pomiędzy w lukę niemal harując tylnym zderzakiem o przód auta. Debile!
widać ze jestes tym typem tirowca co szcza pod siebie w kabinie
W twój pusty łeb już jak widać stary wyjebał i nie pomogło dalej jesteś głupi.
stary to cię pewnie codziennie rano i wieczorem kijem trąca co nie ? xD
Ty byś spierdolił zanim by się zatrzymali. I cyk , kolejny wpierdol uniknięty. Jak w gimnazjum co?
Wiekowo z nas dwóch tylko jeden był gimnazjalną pizdą - to po pierwsze.
Po drugie - jedyne czym mi podpadają kierowcy TIR to zapierdalaniem 80/h przez miasta i wioski. Nie wyprzedzam jak ten kretyn na filmiku a i mam więcej kucy pod maską, gdy to robię.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów