📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po samym nosie widac ze to ma geny murzynskie.
To i tak cud ze do gimnazjum sie dostal.
To i tak cud ze do gimnazjum sie dostal.
"Nauka jest dla głupich" o kurwa You made my day !
Takiego pedała jak on w Polsce nie będą chcieć a w UK albo USA od razu weżmie się do roboty,będzie robić laski.
Jebać tam ten egzamin. Ziomeczek może pójdzie do technikum/zawodówki i będzie dobrym fachowcem. Nie widzę nic złego w byciu kucharzem, mechanikiem albo budowniczym. Niezależnie od branży, dobry fachowiec zarobi na utrzymanie siebie, rodziny.
No chyba, że ktoś umie tylko przy taśmie stać albo długopisy skręcać.
No chyba, że ktoś umie tylko przy taśmie stać albo długopisy skręcać.
"Albo do wojska pójde, strzelać z karabinu za pieniądze". Idź, idź strzelać, zacznij najlepiej od strzelenia sobie w łeb
Nie no dobra, w sumie gościu nie tak źle mówi, tylko idiotycznie to brzmi: "pojade robić kase bo tak". Wiem że dobre wykształcenie to dzisiaj gówno, a nie gwarancja pewnej przyszłosci, ale trzeba mieć jakiś plan. Albo ktoś siedzi w tej szkole i robi grzecznie co mu każą, byle by tylko to jak najlepiej zaliczyć, albo ktoś idzie do zawodówki i ma odrazu zawód, wali niezłą kasę, ale kariera z tego żadna, albo ktoś ma jakiś zajebisty talent i wie jak go wykorzystać bez zadnego mozolnego pierdolenia się. Np. odrazu do Hollywood taka to moja dygresja do tematu.
Nie no dobra, w sumie gościu nie tak źle mówi, tylko idiotycznie to brzmi: "pojade robić kase bo tak". Wiem że dobre wykształcenie to dzisiaj gówno, a nie gwarancja pewnej przyszłosci, ale trzeba mieć jakiś plan. Albo ktoś siedzi w tej szkole i robi grzecznie co mu każą, byle by tylko to jak najlepiej zaliczyć, albo ktoś idzie do zawodówki i ma odrazu zawód, wali niezłą kasę, ale kariera z tego żadna, albo ktoś ma jakiś zajebisty talent i wie jak go wykorzystać bez zadnego mozolnego pierdolenia się. Np. odrazu do Hollywood taka to moja dygresja do tematu.
takich ludzi potrzeba nam w służbach rezerwowych
potem tacy frajerzy krzyczą "socjalizm!" jebać bogatych, pwnie pieniędzmi srają! zabrac wszystko innym i dać mi mi mi
To nie Typ to Murzyn (czarny) !!
Będzie z niego dobre mięso armatnie
Przypierdalacie sie, co prawda gada od rzeczy, ale przynajmniej zdania zlozyc jak czlowiek potrafi. Czasem politycy maja wiekszy problem z wypowiedzeniem sie niz ten gosc. Naukowcem prawdopodobnie nie zostanie, ale ze sposobu wypowiedzi nie wyglada przynajmniej na kompletnego debila.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów