📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Chuj z kursantem,widzieliscie tego pokurwa w czarnym peżocie z 0:29 co odpierdolil ??.
I to przez takich debili sa wypadki. za je bać.
ja pierdziele... ja nie wiem jak na tym skrzyżowaniu (bo to nie jest rondo) można się wdupcyc pod prąd...
a ten w peżocie to "ojapierdole", jako że mam do robienia maskę i błotnik to czemu mi tak taki chuj nie zajedzie...
a ten w peżocie to "ojapierdole", jako że mam do robienia maskę i błotnik to czemu mi tak taki chuj nie zajedzie...
widziałem dziś podobną sytuację we Wrocku, babka skręciła pod prąd na armii krajowej, z tym że tak się wjebala że egzaminator zawracał na 7 razy!!!
Prawdziwe "Mam talent!". Swoją drogą, to zielone światło na lewym sygnalizatorze, jest jakieś średnio zielone (0:29).
No, jeździ skurwiel jakby miał życzenie śmierci.
ru_ziolo napisał/a:
Chuj z kursantem,widzieliscie tego pokurwa w czarnym peżocie z 0:29 co odpierdolil ??.
No, jeździ skurwiel jakby miał życzenie śmierci.
Dokładnie Katowice - Paderewskiego...
Tak ogólnie to chyba nie zdał haha ^^.
Tak ogólnie to chyba nie zdał haha ^^.
Z prawego pasa w lewo :<
A teraz uwaga! Użyję swoich zdolności paranormalnych i odkryję Amerykę........ To była kobieta
Ciekawe czy zdała
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów