Załatwiony na ulicy na oczach swoich dzieci.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wiedział na co się pisze, bawiąc się w gangsterkę. Szkoda dzieci
trytodie napisał/a:
Wiedział na co się pisze, bawiąc się w gangsterkę. Szkoda dzieci
Zdanie- pierwsze tak, drugie nie
Sadol nauczył mnie spaczonego spojrzenia na świat. Skąd pewność że to córki? Może tak mialo być?
Ta wyższa córka co biegła w stronę assasina jest lekko upośledzona, może na sadolu kiedyś się ją zobaczy skoro uciekała w stronę zabójcy
Ewidentnie wtargnął na chodnik, jest wykroczenie jest i kara.
ja myślałem, że ta cycata będzie napierdalała tego strzelającego tym kartonem:)
wyglądało jakby go goniła. on się wypierdolił... bylem pewny że mu przyjebie tym kartonem
a jak wiemy kartony są bardzo niebezpieczne.
wyglądało jakby go goniła. on się wypierdolił... bylem pewny że mu przyjebie tym kartonem
a jak wiemy kartony są bardzo niebezpieczne.
burunduk napisał/a:
Ta wyższa córka co biegła w stronę assasina jest lekko upośledzona, może na sadolu kiedyś się ją zobaczy skoro uciekała w stronę zabójcy
chciała go powstrzymać, ale jak się wyjebał to zdała sobie sprawę, że nie ma szans i zaczęła spierdalać xD
Ale to trzeba być skurwysynem.. Ja rozumiem dragi,kurwy, przemoc, rozumiem nawet że go odjebli (naturlna śmierć w świecie przestępczym) ale w momencie gdzie gościu idzie z dziećmi? Nie dało się go nie wiem, porwać przy dzieciach i odjebać 100m dalej? Jebane kurwy...
C0C0JUMBO napisał/a:
Zdanie- pierwsze tak, drugie nie
Sadol nauczył mnie spaczonego spojrzenia na świat. Skąd pewność że to córki? Może tak mialo być?
Oj już nie rżnij tutaj gieroja. Nauczył Cię bo jesteś wpływowy jak dziecko i nie powinieneś przeglądać takich stron jak ta dlatego ,że możesz zrobić krzywdę sobie lub komuś co w zasadzie tą pierwszą opcją zrobiłbyś pożytek.
trytodie napisał/a:
Szkoda dzieci
Dlaczego szkoda? Niech wiedzą kim był tatuś i dlaczego tak skończył.
ale się fajnie one cieszą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów