18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
m................n 2024-04-29, 12:44 23
nagrania z kamerek coraz blizej polski...

boze zbaw ten swiat od syfu
Zgłoś
Siriuz 2024-04-29, 13:03 12
W Brukseli jest tylu popaprańców do odjebania a oni jakiegoś typa w brudnej alejce likwidują.

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zgłoś
bleblebator1 2024-04-29, 14:06 7
Ja pierdolę, tylu polskich zdrajów siedzi w brukseli a oni odjebują jakiego randomowego grubasa

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
krolikosus 2024-04-29, 14:20 22
Najmana załatwił
Zgłoś
ZiooMall 2024-04-29, 14:37
Przeczytałem brukselka i już myślałem że odjebali urszulke wode leje
Zgłoś
rancevsky 2024-04-29, 15:06
Według ostatnich info, gościu jeszcze żyje choć jest w stanie krytycznym
Zgłoś
darnext123 2024-04-29, 16:40 4
MARCIIIIN kurwaaa nieeee
Zgłoś
surojak 2024-04-29, 17:31 2
Wiadomo co to za typ? Po za tym to nie egzekucja. Tylko życie inaczej. Kiedy wy się nauczycie poprawności politycznej? Ślimak to ryba, marchewka to owoc, kobieta to ktoś kto się czuje jak kobieta i to samo dotyczy drugiej strony. Nie ma czarnych tylko są biali inaczej.
Zgłoś
Silverface 2024-04-29, 17:54 1
Oni Najmana kilim :O

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
Roztopek 2024-04-29, 17:55 1
mrpikkon napisał/a:

nagrania z kamerek coraz blizej polski...
boze zbaw ten swiat od syfu

co to za pierdolenie, u nas też co jakiś czas ktoś dostanie kulkę. Poznań gdzie były chłopak odjebał nowego fagasa i siebie z glocka albo ta akcja gdzie grubas na myjni w Łodzi dostał z obrzyna w łeb.
Zgłoś
aaasle 2024-04-29, 18:01
to musiało być coś osobistego, bo walił jak byli twarzą w twarz zamiast od tyłu w łeb.
Albo debil.
Zgłoś
r061071 2024-04-29, 19:18 1
aaasle napisał/a:

to musiało być coś osobistego, bo walił jak byli twarzą w twarz zamiast od tyłu w łeb.
Albo debil.

mysle że masz wiele racji, debil jak ty

forza nostra legge
Zgłoś
Stefansuchar 2024-04-29, 19:58
Przypadkowa kula i niewinny nie żyje.
Zgłoś
WeldAttack 2024-04-29, 20:50
Ale urwał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów