📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
silwerbalk napisał/a:
Dziadek wykonuje "wyrok
dziadek bo ma brodę? tak każdy ma brodę (pół ludzie -pół kozy)
Islam religia pokoju, miłości i radości...
niby w islami pierdolą coś o miłości do bratniego wiarą ... ale coś im kurwa nie wychodzi ... gwałcą mordują torturują i srają na ulicach pierdoląc o czystości
niby w islami pierdolą coś o miłości do bratniego wiarą ... ale coś im kurwa nie wychodzi ... gwałcą mordują torturują i srają na ulicach pierdoląc o czystości
Te beżowe skurwysyny niech się tłuką nawzajem.... Dać każdemu jednemu coś co strzela....
Co on z kapiszona walił 6 kul a ten walen jeszcze na plecki się obrócił
To jest przyszłość europy merkel zaprasza ha ha ha
U nas jakby ktoś kogoś odjebał na ulicy to szok i trauma na wiele lat dla przypadkowych świadków, a u nich dzień jak codzień.
Jakaś słąba ta broń. Chyba własnej produkcji.
Ale taki dziadek to najlepszy kandydat na potencjalnego zabójcę na zlecenie. No bo.. kto by go podejrzewał? a dwa, że jak go złapią to co mu zrobią? Dadzą mu dożywocie? czyli z 10 lat a swoje życie i tak już przeżył..
.. już wiem co będę robił na starość
NafazowanyKoleś napisał/a:
Ale taki dziadek to najlepszy kandydat na potencjalnego zabójcę na zlecenie. No bo.. kto by go podejrzewał? a dwa, że jak go złapią to co mu zrobią? Dadzą mu dożywocie? czyli z 10 lat a swoje życie i tak już przeżył..
tam to raczej czapa a nie dozywocie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów