Demony lewicy ^^
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Palikot to dewiant, tańczy z bęgalskim, udaje, że jara jointy. Odjebało mu od hajsu i sławy i chuj cie wie, co tam się odpierdalało. Lepiej dmuchać na zimne.
Czekamy na Bul Dópy europejskich, nowoczesnych i postępowych ludzi o poglądach lewicowych
Ja pierdolę co za ciemnogród...i te pokornie miny i splecione rączki...eeech co za kraj
Pożyjemy zobaczymy. Za cztery lata też ktoś będzie po nich sprzątać, bo taka jest prawidłowość. Wtedy chętnie jeszcze raz obejrzę ten film. Za Kempą to chyba trzech murzyńskich szamanów będzie musiało zapierdalać z dymami.
hfbnmiuytp, Nie ma tu takich
~Earl Nightingale
A ta z 0:53 to co? Na bank się jej tak do pracy nie śpieszy, pewnie jadzia kawkę zaparzyła
jak to mawia Cejrowski "jeb*ne urzędasy"
jak to mawia Cejrowski "jeb*ne urzędasy"
Jakby ktoś ustawiał meble według feng shui, palił aromatyczne kadzidełka i zawieszał sobie jakieś drewniano-koralikowe zawieszki do łapania złych duchów, to nikt by się nie przejął. Ale jak katolik chce się pomodlić w nowym miejscu pracy i organizuje prywatne spotkanie z księdzem to wielki ciemnogród i katotaliban. Przecież oni otwarcie mówią, że są katolikami i że nauczanie kościoła jest dla nich istotne i na takiej podstawie zostają wybierani do sejmu, więc co w tym strasznego, że manifestują swoją wiarę? Świeckość państwa polega na tym, że rozwiązania prawne nie powinny być bezpośrednio lobbowane przez kościół, a nie na tym żeby w sejmie nie było katolików otwarcie przyznających się do swojej wiary.
Dzisiaj wybór jest prosty: Jezus vs. Mahomet, Bóg vs. Allah. Mimo, iż nie jestem wiary katolickiej to jednak wolę chrześcijaństwo, a polski katolicyzm jest ostatnią twierdzą przed ciapakami, homosiami itp. W tych materiach nawet Watykan klęknął.
Nie wiem czy wiecie, ale na sztandarach wojskowych od zawsze było napisane "Bóg, honor, ojczyzna", a wiecie, że za naszymi plecami, potajemnie usunięto co, nie co? Teraz jest "Honor i ojczyzna". Patrząc na co niektórych postuluję za usunięciem słowa "Honor", a słowo "Ojczyzna" na sztandarach jest już tylko formalnością.
ps. Pozdrawiam mieszkańców Słupska. Dupka boli?
Nie wiem czy wiecie, ale na sztandarach wojskowych od zawsze było napisane "Bóg, honor, ojczyzna", a wiecie, że za naszymi plecami, potajemnie usunięto co, nie co? Teraz jest "Honor i ojczyzna". Patrząc na co niektórych postuluję za usunięciem słowa "Honor", a słowo "Ojczyzna" na sztandarach jest już tylko formalnością.
ps. Pozdrawiam mieszkańców Słupska. Dupka boli?
Pożyjemy, zobaczymy. Niech sobie facet w sukience macha swoją mokrą buławą. Jebie mnie to. Ważne by nowy rząd pełnił swoją świecką (!!!) funkcję i o świeckość państwa się troszczył. Jeśli każdy z posłów będzie codziennie 7 razy zmawiał zdrowaśkę, to spoko, na zdrowie, o ile dbają o kraj (szczególnie pod względem rozwoju gospodarczego). Byleby tylko nie było znowu takich jaj jak z Parkiem Oliwskim w Gdańsku kiedy Kościół chciał dokonać jego aneksji z argumentacją "młodzi mnisi potrzebują miejsca do kontemplacji".
A ja wyczuwam w tym geście mocnego chuja wystawionego przed twarz opozycji.
Wiecie, takie robienie komuś na złość aby tylko wkurwić.
Wiecie, takie robienie komuś na złość aby tylko wkurwić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów