📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Nie wiem, co to bylo, ale chetnie odzobacze.
Gdyby nie ten jeden mały szczegół to dupa nawet fajna. Lepsza taka mięsna niż chuda i bez kształtu. Po okresie klepałabym
Chyba wypiła redbula.
Prawdziwy żeglarz i morze czerwone przepłynie
Idę o zakład, że urodziła kaszojada i teraz nie trzyma moczu. Dlatego nosi podpaski.
alucard321 napisał/a:
Idę o zakład, że urodziła kaszojada i teraz nie trzyma moczu. Dlatego nosi podpaski.
Jak ma się problem z nietrzymaniem moczu nosi się pieluszki albo wkładki . Idę o zakład żeś niedo****
Ojojoj! Ale śmieszne! Ale fajne! ojojoj!
Są też takie "majtki" co wyglądają jak podpaski i trzymają się w rowie bez żadnych sznurków, może ona właśnie takie majty nosi?
19_91 napisał/a:
Idę o zakład żeś niedo****
Nie mierz innych swoją miarą dziecko. A tak BTW to widzę, że jesteś dobrze obeznany w temacie. Widocznie jesteś użytkownikiem przytoczonych przedmiotów. W takim wypadku do twojego doświadczenia nie mam nawet startu. Nosisz wkładki czy pampersy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów