może xanax z kokainą...? dajcie znać, czy coś wygrałem.
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Nie trzeba umieć czytać z ruchów warg(ust lub być wybitnie uzdolnionym aby zauważyć, iż zna tekst na pamięć ponieważ sama go pewnie napisała. Poprostu zaangażowana w swoją pracę profesjonalistka której się zapomniało trochę że jest pod okiem kamery.
Cycu nie pierdol, naćpana profesjonalistka i Huj.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie trzeba umieć czytać z ruchów warg(ust lub być wybitnie uzdolnionym aby zauważyć, iż zna tekst na pamięć ponieważ sama go pewnie napisała. Poprostu zaangażowana w swoją pracę profesjonalistka której się zapomniało trochę że jest pod okiem kamery.
Dokładnie. Typowa pracoholiczka z zarośniętym bobrem. Bez chłopa od dekady
Dokładnie. Typowa pracoholiczka z zarośniętym bobrem. Bez chłopa od dekady
Tak, typowa
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNie trzeba umieć czytać z ruchów warg(ust lub być wybitnie uzdolnionym aby zauważyć, iż zna tekst na pamięć ponieważ sama go pewnie napisała. Poprostu zaangażowana w swoją pracę profesjonalistka której się zapomniało trochę że jest pod okiem kamery.
przecież ona jest tak nafukana speedem że japierdole
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów