📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w końcu spadnie,przy takim poziomie zabezpieczeń
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?
matek87 napisał/a:
To wszystko przez ten smog, tyle metali ciężkich w powietrzu że teraz sople tak wyglądajo, a może to przez chemtrails..?
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
w inny sposób się raczej nie dało, ale lepiej tak niż by miało kogoś zabić
Był problem z lodem w rynnach ?
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.
To już nie będzie.
Nie ma rynien - nie ma problemu z lodem w rynnach.
Przecież to było ich zadanie! Co wy maci ew głowach to ja nie wiem? Co mieli rozpuścić ten lód, żeby zachować jakieś stare zeliwne rynny i wrócic za tydzień robić to samo? Kurwa, pomyślcie czasami, zamiast rechotać jak banda ignorantów zza szyby.
DzidaZawodnik, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...
matek87 napisał/a:
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
TB303 napisał/a:
Ty ignorancie! To przez szczepionki!
no co Wy, to przez fluor w paście do zębów który w połączeniu z siecią 5g wpływa na podświadomość zwiększając podatność na sugestie
Wszyscy cisną z nich bekę, a się jeszcze okaże, że to była ekipa od demontażu rynien
~Sunday napisał/a:
, Tak, jak tylko rynny zajdą lodem to je urywają specjalnie. I tak kilka razy w roku...
Kurwa geniuszu, 30 kg rynny wisiały na druciku, to co kurwa mieli lód roztapiać? zy wyjebać to stare chujstwo na dół i być moze uratować komuś zycie. Kurwa 3 rynny 2 ruble, a ten kurwa by je tak zostawił. Jeśli mnie wyśmiewasz mamejo to napisz chociaż co według tak obytego ze światem sadolarza oni tam robili kurwa jego mać!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów