Niemcy są znane z nielegalnego składowania radioaktywnych odpadów, wywożenia toksycznych śmieci do Polski i Europy wschodniej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
60 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Uwaga zaczynam jak lewacki debil
OOO kolejna ruska onuca!
OOO kolejna ruska onuca!
Zbyszek3000 napisał/a:
Uwaga zaczynam jak lewacki debil
OOO kolejna ruska onuca!
No właśnie, jak tak można, nic o banderowcach nie ma?
173k ciezarowek kolejna liczba z dupy. 435k smieci to troche ponad 18k ciezarowek.
dun napisał/a:
173k ciezarowek kolejna liczba z dupy. 435k smieci to troche ponad 18k ciezarowek.
Ty ich nie licz tylko zablokuj, żeby do Polski nie jechały!
dun napisał/a:
nie da sie sluchac tego typa ;>
Bo akcentuje na przedostatnią sylabę. Brzmi to jakby ukraiński down gadał,
Pojebało gościa, jak i wielu mu podobnych z używaniem kretyńskiego zwrotu ZA NIEDŁUGO zamiast powiedzieć po prostu WKRÓTCE .
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów