📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
W pierwszym momencie myślałam, że chodzi o Durczoka
mam nadzieję, że ten sęp jebany komornik dostał kulkę
okrutnyCham napisał/a:
mam nadzieję, że ten sęp jebany komornik dostał kulkę
Jak ci kiedyś jakiś chuj będzie wisiał kasę to będziesz pierwszy w kolejce stał do komornika, żeby ci wyegzekwował dług
@kaktus83 dwa razy stałem w kolejce, dwa razy podawałem wszystkie namiary na gościa, dwa razy "brak możliwości egzekucji". Zażalenia na komornika bezskuteczne, dziękuję, do widzenia. Nie wiem, czy nie nienawidzę tej grupy zawodowej jeszcze bardziej niż złodziei.
W.S.N.R. napisał/a:
@kaktus83 dwa razy stałem w kolejce, dwa razy podawałem wszystkie namiary na gościa, dwa razy "brak możliwości egzekucji". Zażalenia na komornika bezskuteczne, dziękuję, do widzenia. Nie wiem, czy nie nienawidzę tej grupy zawodowej jeszcze bardziej niż złodziei.
Komornik działa tak na ile mu pozwala prawo. Jeżeli dłużnik jest goły lub sprytny i nie ma nic na siebie to nic nie wskórasz.
Cytat:
Komornik działa tak na ile mu pozwala prawo. Jeżeli dłużnik jest goły lub sprytny i nie ma nic na siebie to nic nie wskórasz.
Ostatnie wydarzenia pokazują ,że jak dłużnik nie ma z czego spłacić to zabiera się sąsiadowi dłużnika albo szuka osoby o tym samym imieniu i nazwisku oraz dacie urodzenia. ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów