Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co oni mają k🤬a z tymi kratami. Jak tylko jeden z drugim zobaczy jakieś pręty czy siatkę to od razu bierze się za przecinanie i chce uciekać. To chyba genetyczne.
ale bhp na najwyzszym poziomie kask , gogle , tylko głupoty swojej nie przewidział

no ładnie, ogólnie miał szczęście że zadziałał hamulec, no a poza tym chyba każdy to chociaż trochę popracował piłą (nawet bez szkolenia) wie że wierzchołek, końcówka prowadnicy nie wybacza pewnych zachowań.

Taka ciekawostka. Pily spalinowe maja hamulec dzialajacy na zasadzie sily bezwladnosci. Jesli dojdzie do nadlego poderwania pilarki, np. jesli dotknie sie czegos koncem prowadnicy, to hamulec zadziala automatycznie...cos na zasadzie pasow bezpieczenstwa w samochodach. I zeby mnie ktos teraz nie zjechal, bo na filmiku widac przeciez krew
Hamulec w pilarkach zatrzymuje TYLKO lancuch ale nie zatrzymuje calej pilarki

Tak ułożył rękę, że ten hamulec był już bardzo bliski nie zadziałania

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie