18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
banerr 2021-03-03, 18:23 5
Najnowsze badania dowodzą, że wirus uwalnia się również w pierdnięciu. Należy zatem drugą maseczkę zakładać na dupę, bo majty nie stanowią bariery.
Zgłoś
NiemiecWaszPan 2021-03-03, 18:26 5
Widzowie Pedałen na pewno uwierzą, że było pryskane w maseczkę chirurgiczną. Kretyńska stacja dla idiotów...
Zgłoś
konradkonradkonrad 2021-03-03, 18:34 32
ta napierdalał tego areozola jak pojebany na plastik i zwykłą maseczke i to z odległosci a jak wziął magiczną maske +10 do covidianinu to z bliska i malutko tylko ja to kurwa widze
Zgłoś
traf 2021-03-03, 18:35 7
Halman napisał/a:

kształcenie armii debili...? nikt tego do kurwy nędzy nie widzi czy nie chce widzieć?

ludzie sa tak głupi że uswiadomienie im że są okłamywani graniczy z cudem
Zgłoś
Marco_Zg 2021-03-03, 18:49 5
Debil próbuje sprowadzić ludzi do swojego debilnego poziomu braku IQ. Zmanipulował pokaz i to na żywo. Ślepy to zauważy. Maseczka tak chroni jak gacie od pierdów.
Zgłoś
Voyton 2021-03-03, 18:49 3
Demokratyczne bydło to kupi i kaganiec nosić będzie.
Zgłoś
Mejka 2021-03-03, 19:02
banerr napisał/a:

Najnowsze badania dowodzą, że wirus uwalnia się również w pierdnięciu. Należy zatem drugą maseczkę zakładać na dupę, bo majty nie stanowią bariery.

zamiast maski
Zgłoś
Janko 2021-03-03, 19:18 1
Kurwę i chuja pojebało całkiem że takie kurwy i ta święta ziemia jeszcze nosi
Zgłoś
olo_witek 2021-03-03, 19:53 2
kurwa w to jeszcze ktoś wierzy i ogląda?????????????????????????????????/
Zgłoś
hardowski 2021-03-03, 20:03 1
To nie jest moja ręka! To nie jest moja ręka!
Zgłoś
a................p 2021-03-03, 20:12 1
Loerazol? Czy dobrze słyszałem? Ekspert, kurwa...
A czemu nie biegać w masce p-gaz? W takiej z filtrem w torbie na ramieniu, ochrona 100% gwarantowana!

Loreazol? Ekspert, kurwa...
Zgłoś
skywalker75 2021-03-03, 20:12
Jak widać nawet takie łopatologiczne tłumaczenie nie dociera

czarna fortuna
Zgłoś
Angeusz 2021-03-03, 20:17 2
Zgłoś
N................y 2021-03-03, 20:28 6
Nie no, elegancka tabelka, na 1000% wszystko się zgadza

Zgłoś
kevlarus 2021-03-03, 20:34 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów