W roku 1943 Amerykanie mieli przeprowadzić drastyczny w skutkach eksperyment. Celem badań było... zniknięcie okrętu USS Eldridge wraz z całą załogą. Według jednej z teorii projekt zakończył się śmiercią wielu ludzi w dramatycznych okolicznościach. Czym tak naprawdę był Eksperyment Filadelfia?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakby Tesla jeszcze wtedy żył, polecieli by w przyszłość, wstąpili do baru, poszli na dziwki, kupilii broń mega zagłady, wrócili na kacu i zrobili wokół Berlina krater 100 kilometrowej średnicy popijając 2KC na Manhatanie...
Jakby zajmowali się tym polacy to sprzedaliby okręt za zgrzewkę wódy.
Nauka nauką ale eksperymenty, które sięgają w sferę człowiekowi słabo znaną jest niezbyt dobre. Wiadomo, że światło to promieniowanie i elektromagnetyzm może je załamać. Zbyt mocne pole może nawet zagiąć czasoprzestrzeń i wszystko co się w niej znajduje znika w czasie i przestrzeni. Tak jak było omawiane w filmie, że ciała marynarzy po "powrocie" stapiały się ze statkiem jest jak najbardziej realne, ponieważ to jest jak postawienie cyfrowego elementu w drugi. To wszystko można porównać do symulatora, który zaznacza kostkę będąca pół przezroczysta i "wsuwa" w inną kostkę, ta pierwsza się materializuje. Tak samo było z marynarzami.
Koleś z promptera czyta coś, co można samemu przeczytać w Wikipedii. Do tego czyta o rzeczach, które nigdy nie miały miejsca i interesują wyłącznie tych, którzy lubią być karmieni paranaukową papką, na podstawie której kręci się filmy SF. Co kto lubi.
Grzegorz.C napisał/a:
Jakby zajmowali się tym polacy to sprzedaliby okręt za zgrzewkę wódy.
Dawno takiego trolla tutaj nie było jak ty.
Kontynuuj swe dzieło Towarzyszu
Bo każdy co płynnie mówi, na pewno czyta z promptera. Ale fakt, co kto lubi.
Najlepsze są te komentarze typu matka wie , że ćpiesz czy coś w tym rodzaju. Kurwa poczytajcie trochę o tajnych projektach i wtedy się wypowiadajcie . A sorry , zapomniałem że tu są sami eksperci od wszystkiego .
@up
A gdzie piszą całą prawdę o tajnych projektach?
A gdzie piszą całą prawdę o tajnych projektach?
w Gościu niedzielnym
@kampton
Widać, że takie osoby nie mają najmniejszego pojęcia o takich rzeczach i czytają tylko Fakt i Hustlera bo nic innego ich nie interesuje. Mnie to bardzo ciekawi i z chęcią czytam. Wszystko co usłyszą to z tefałenu i innych tego typu kanałów uważają za prawdę absolutną. Wiele ciekawych eksperymentów i spisków jest. Np. grupa Bilderberg, Bohemian Grove, Strefa 51, Rosvell, przełęcz Diatłowa, Las Pokaini, Majestic 12 tego jest na prawdę wiele i bardzo ciekawe.
Widać, że takie osoby nie mają najmniejszego pojęcia o takich rzeczach i czytają tylko Fakt i Hustlera bo nic innego ich nie interesuje. Mnie to bardzo ciekawi i z chęcią czytam. Wszystko co usłyszą to z tefałenu i innych tego typu kanałów uważają za prawdę absolutną. Wiele ciekawych eksperymentów i spisków jest. Np. grupa Bilderberg, Bohemian Grove, Strefa 51, Rosvell, przełęcz Diatłowa, Las Pokaini, Majestic 12 tego jest na prawdę wiele i bardzo ciekawe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów