Czy dalej lubimy być oszukiwani? A może zbyt łatwo wierzymy na piękne oczy handlarzowi? Krótki eksperyment z ogłoszeniem.
Czy dalej lubimy być oszukiwani? A może zbyt łatwo wierzymy na piękne oczy handlarzowi? Krótki eksperyment z ogłoszeniem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
a co do wyglądu, no Ci co komentują to same jebane pedały, którym nie przypadłeś najwidoczniej do gustu.
Pozdro
Moja żona ma samochód od nowości z salonu 5 lat i ma przejechane 38tyś km i kto mi teraz uwierzy po takim filmie, że naprawdę ma taki przebieg ?
Mi też nikt nie uwierzy w przebieg w jednym aucie. Nawet na przeglądach technicznych gość się śmieje, że tylko tysiąc kilosów zrobiłem nim rocznie.
Robię nim jeden kurs tygodniowo po 10km w każdą stronę.
To konkretne auto służy mi tylko i wyłącznie do tego.
Przy sprzedaży nikt mi nie uwierzy ale na szczęście teraz na stacjach kontroli podczas przeglądów wpisują do bazy danych przebiegi.
Skoro tak mówisz to ok
A gdzie ty tam "hej" widziałeś. Tak cię irytuje , że pierdolisz bo on powiedział "cześć"Niesamowicie irytuje mnie to "HEJ!" + gest palcami... no niby taki szczegół a drażni mnie jak cholera
nie obejrzałem ale widzę że robisz jakąś tam, dobrą czy lepszą, robotę. piwko.
p.s nie krępuj się. przyznaj się że ciepły jesteś. tutaj sami swoi. nikt Ci złego słowa nie powie. tutaj wszyscy tolerancyjni...
Czasem oglądam, czasem dużo racji, większość to takie ksero artykułów z jakiejś gazetki motoryzacyjnej niemieckiego nurtu PS, każdy z tych natychmiast dzwoniących, to handlarz, kładę jaja na pas przedni i dam sobie przytrzasnąć jeśli się mylę
ooo Valdziu, siemanko, prowadzisz całkiem spoko kanał, ale faktycznie, czasem pierdolisz za bardzo o rzeczach zbyt oczywistych, a ludziom i tak nie przetłumaczysz, bo są tępymi chujami i takimi pozostaną. Niemniej jednak lubię oglądać Twoje filmiki, bo częściej gadasz konkretnie.
a co do wyglądu, no Ci co komentują to same jebane pedały, którym nie przypadłeś najwidoczniej do gustu.
Pozdro
Miesiecznie dostaję kilakdziesiąt prósb o to by przygotować pismo przedsądowe w kwestii wad utajonych i korekty licznika odkrytej po czasie na zasadach K.C. Więc widać, że nie dla wszystkich są tak oczywiste....
Kolega z Youtube hehe
Czasem oglądam, czasem dużo racji, większość to takie ksero artykułów z jakiejś gazetki motoryzacyjnej niemieckiego nurtu PS, każdy z tych natychmiast dzwoniących, to handlarz, kładę jaja na pas przedni i dam sobie przytrzasnąć jeśli się mylę
Powiem Ci, że ostatni raz motoryzacyjną gazetę miałem w maju tego roku w rękach, bardzo rzadko czytam prasę branżową, tym bardziej nie oglądam tv motoryzacyjnej.
@valdziu
nie obejrzałem ale widzę że robisz jakąś tam, dobrą czy lepszą, robotę. piwko.
p.s nie krępuj się. przyznaj się że ciepły jesteś. tutaj sami swoi. nikt Ci złego słowa nie powie. tutaj wszyscy tolerancyjni...
Nie wiem co tutaj taka moda na homoseksualizm, ale zmartwię Cię, że jednak gustuję w kobietach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów