Czy dalej lubimy być oszukiwani? A może zbyt łatwo wierzymy na piękne oczy handlarzowi? Krótki eksperyment z ogłoszeniem.
Czy dalej lubimy być oszukiwani? A może zbyt łatwo wierzymy na piękne oczy handlarzowi? Krótki eksperyment z ogłoszeniem.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Na bank ssie chuje
Czemu mam wrażenie że ten typ jest ciepły.
Na bank ssie chuje
zmartwię Cię jednak wolę kobiety
Dosłownie jak gimbus z dziewiczym wąsem gdzie nigdzie nie ma zarostu poza puszkiem nad wargą.
Jesteś żydem i każdy to widzi. Nie musisz podkreślać swojej semickości aby wyglądać jak z plakatu propagandowego hitlera.
To jest tak, jak by stwierdzić, że sklepy zmieniają daty przeterminowanych produktów, bo klienci wolą świeże.
I to wina klientów, nie sklepów :/
Jak klient ma do wybory w tej samej cenie 180k i 480k, to logiczne który wybierze.
A że ciepły się wydaje to chuj, ciekawe ilu p was to jacyś kurwa super maczo z większą ilością włosów na klacie niż ten typ ma na głowie.
Pewnie większość co tak komentuje jego wygląd po prostu chciałaby go puknąć, a jakby wysłał im swoje foto na priv, to sralibyście z radości, że w końcu ktoś nawiedzi wasza kakowe jamy. Ja tam pedałem nie jestem, więc zbytnio nie zwracam uwagi na wygląd innych facetów.
Do autora, tak z ciekawości, po chuj robisz materiał o rzeczach oczywistych? Na początek może i fajnie, ale nie zalewaj jutuba takim samym gównem jak 90 procent innych filmików o problemie przebiegów?
A chuj tam, jebiecie się z chłopaka, a on przynajmniej wstał od komputera i coś zrobił. Zaraz, chuja tam, on dalej siedzi przed kompem.
A że ciepły się wydaje to chuj, ciekawe ilu p was to jacyś kurwa super maczo z większą ilością włosów na klacie niż ten typ ma na głowie.
Pewnie większość co tak komentuje jego wygląd po prostu chciałaby go puknąć, a jakby wysłał im swoje foto na priv, to sralibyście z radości, że w końcu ktoś nawiedzi wasza kakowe jamy. Ja tam pedałem nie jestem, więc zbytnio nie zwracam uwagi na wygląd innych facetów.
Do autora, tak z ciekawości, po chuj robisz materiał o rzeczach oczywistych? Na początek może i fajnie, ale nie zalewaj jutuba takim samym gównem jak 90 procent innych filmików o problemie przebiegów?
Wiesz po co? Bo codziennie dostaje po 30-40 ogłoszeń do oceny, które śmierdzą na odległość, czy prósb bym przygotował pismo przedsądowe, ludziom trzeba o takich oczywistościach mówić, bo potem pojawia się lament.
Ja wiem, że moda na chwalenie się żydostwem ale uwierz mi ,że i bez tego każdy widzi jaki koszerny jesteś.
Ogarnij wygląd w końcu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów