📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Mam na nich wyjebane... Cygańskie nasienie, a on szukal tam wsród swoich pomocy pffff... Jakoś nie słyszałem nawet legendy dobrym cyganie...
Smutna prawda o ludziach...
fareius napisał/a:
Smutna prawda o ludziach...
o kim kurwa?? toż to zwykłe zwierzęta przecież. Druga populacja na świecie, tfu.
Jak to się kurwa na główną dostanie, to proponuję masowe usuwanie kont.
W Indiach mieszka 1,2 miliarda ludzi... myślisz że tam się ktoś interesuje jednostką? Tak samo jest w Chinach.
Loq14 napisał/a:
Jak to się kurwa na główną dostanie, to proponuję masowe usuwanie kont.
dobrze, że Twój wkład w te strone jest tak wielki, że masz prawo mnie upominać.
Do filmu nic nie mam. Ale do jasnej kurwy, nie można po prostu dać filmu bez podkładu dźwiękowego? Te "lotne" soundtracki sprawiają, że mam sobie ochotę żyły otworzyć.
idioci... na chodniku stoi 500 osob i obserwuje jak jakis debil szuka pomocy wśród kierowców na drodze 5 metrów od nich. Tez bym sie nie zatrzymał, 5 metrow za sobą miał tłum gapiów, cos tu jest nie tak, zamiast zwrocic sie do tych na chodniku to ten w drugą strone, pierdolniety..
Dobrze, że go nie przejechali.
troche hujowy ten eksperyment, zamiast spróbować na chodniku pewnie ktoś by sie zainteresował a tak typ wygląda jakby wybierał samochód pod którym chce skończyć
w Polsce ekipa z karetki by mu powiedziała, że musi mieć skierowanie od lekarza rodzinnego
Nie widzę powodu dla, którego miałoby to nie trafić na główną. Wspaniały eksperyment ukazujący naturę ludzi tam mieszkających. Mnie zaciekawiło, piwko leci.
Szkoda, że go nic nie potrąciło :/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów