A to ciekawe
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
A to ciekawe
Serio? Eksperyment na poziomie 2 klasy podstawowej, szok i niedowierzanie że nacisk balona się rozkłada na większą powieszchnie i dlatego nie pęka
pazuzu napisał/a:
Serio? Eksperyment na poziomie 2 klasy podstawowej, szok i niedowierzanie że nacisk balona się rozkłada na większą powieszchnie i dlatego nie pęka
Zgadza się natomiast poziom twojej ortografii jest o poziom niżej.
To ten od elektryki ziomek co testuje prąd ?
Czy tak mi się tylko wydaje.
Czy tak mi się tylko wydaje.
pazuzu napisał/a:
ten facet jest tak bezdennie głupi i nieobyty, że aż ciężko się niektóre rzeczy oglądało. no i łapy mu się telepią jak u typowego, ruskiego alkoholika. ale subów sobie najebał tyle, że w dupie ma komentarze takich maluczkich jak ja
ten facet jest tak bezdennie głupi i nieobyty, że aż ciężko się niektóre rzeczy oglądało. no i łapy mu się telepią jak u typowego, ruskiego alkoholika. ale subów sobie najebał tyle, że w dupie ma komentarze takich maluczkich jak ja
Newretrowave napisał/a:
Zgadza się natomiast poziom twojej ortografii jest o poziom niżej.
Mistrz
Ja pierdole. coraz bardziej stwierdzam że połowa społeczeństwa jest upośledzona
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów