18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:56
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Ekspresowa kolejka.
Michtusek • 2010-12-29, 23:01
Ekspresowa kolejka do 5 produktów. W kolejce stoi facet[F], za nim starsza pani[P]. Kobieta skarży się kasjerce [K]:
[P]- Dlaczego ten pan ma tyle produktów w koszyku? Kasa jest do 5 a ten pan ma 7. Ja nie będę tego tolerować! Nie po to stoję w tej kasie, żeby mnie ktoś oszukiwał!
[F]- Pani, przecież ja mam sześciopak piwa i butelkę wody. Czyli 2 produkty!
[K]- Ten pan ma rację, proszę cierpliwie czekać.
[P]- Kto by pomyślał! Jak stoję w kasie do 5 produktów, to wszyscy powinni mieć maksymalnie 5!
Na co facet stracił cierpliwość, wyciągnął kobiecie z wózka paczkę landrynek, rozerwał opakowanie i powiedział:
[F]- Nooo, teraz to ma pani koło 30 produktów. Proszę przejść do innej kasy.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
k................k 2010-12-29, 23:15 5
Ksiądz na kolędzie ci opowiedział?
Zgłoś
senekuk~ 2010-12-30, 0:15 14
ahhaha dobre !
Zgłoś
trolzxcvbnm 2010-12-30, 0:30
Kurwa ten kawał przykurwił o dno jak titanic.
Zgłoś
A................o 2010-12-30, 1:52 1
Michtusek napisał/a:

Ekspresowa kolejka do 5 produktów.

Tylko do pięciu? Do dziesięciu może...? Chyba, że to jest kasa w GSie w Kurwidołach Dolnych, tam przy szosie, gdzie psy dupami szczekają a konie chujami wodę piją...
Zgłoś
Michtusek 2010-12-30, 15:54
trolzxcvbnm napisał/a:

Kurwa ten kawał przykurwił o dno jak titanic.

Titanic nie przykurwił o dno. Zostaw posadę mistrza ciętej riposty dla kogoś bystrzejszego i bardziej błyskotliwego. Co do topicu to nie ja to wymyśliłem, a podobno to autentyk.
Zgłoś
Dany 2010-12-30, 16:33 2
Gratulacje, oglądałeś skecz Kacpra Rucińskiego- Supermarkety...
Zgłoś
base 2010-12-30, 22:25 1
I cały sklep zaczął klaskać
Zgłoś
meatball 2010-12-30, 22:33 2
Michtusek, no w sumie to przykurwił. Po tym jak przykurwił w górę lodową. I się rozkurwił na pół.

Rock out,with your cock out.
'Til your life is at an end.
Zgłoś
Kai 2010-12-30, 22:33 1
Czekaj,czekaj! a gdzie kierowca autobusu?!?!
Zgłoś
Powell 2010-12-30, 22:48 4
Ekspresowa kolejka do 5 produktów. W kolejce stoi facet[F], za nim starsza pani[P]. Kobieta skarży się kasjerce [K]:
[P]- Dlaczego ten pan ma tyle produktów w koszyku? Kasa jest do 5 a ten pan ma 7. Ja nie będę tego tolerować! Nie po to stoję w tej kasie, żeby mnie ktoś oszukiwał!
[F]- Pani, przecież ja mam sześciopak piwa i butelkę wody. Czyli 2 produkty!
[K]- Ten pan ma rację, proszę cierpliwie czekać.
[P]- Kto by pomyślał! Jak stoję w kasie do 5 produktów, to wszyscy powinni mieć maksymalnie 5!
Na co facet stracił cierpliwość, wyciągnął kobiecie z wózka paczkę landrynek, rozerwał opakowanie i zbiegły się wszystkie dzieci z Etiopii

matko bosko kochano
Zgłoś
Huberek 2010-12-31, 0:03 1
@Apollo
Cytat:

konie chujami wodę piją

dobre nie znałem. psy to klasyka, ale koń czysta zajebistość
Zgłoś
Bendar 2010-12-31, 0:20
Kasjerka wstała i zaczęła klaskać a z nią wszyscy klienci sklepu a ochroniarzowi pociekła łza po policzku ze wzruszenia.

Zgłoś
Michtusek 2010-12-31, 0:34
Dany napisał/a:

Gratulacje, oglądałeś skecz Kacpra Rucińskiego- Supermarkety...

Nie znam człowieka. Co do kilku tekstów to śmierdzi mi tu demotywatorami. Tam takie teksty są śmieszne. Tu nie.
Zgłoś
omgomgomgomg 2010-12-31, 0:40
mam nadzieje ze historia prawdziwa.

A klaskali ??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów