📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Nic odkrywczego ale swój urok ma
Polish mustache second to none
youtube.com/watch?v=UckLRDKa7PA
Pisze jak jest.
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Kuriki.
Sadistik pe el ;*
( ͜。 ͡ʖ ͜。)
Typ automatycznie zostawia w polu nasienie. To już wiadomo jak się rozmnażają żółtki. Temu ich co roku tysiącami przybywa. A na świecie żółtków jak zboża.
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
W liceum które obecnie kończę ( plastyczne ), od dłuższego już czasu funkcjonuje określenie "lepiej chujem orać pole niż się uczyć w takiej szkole". Tutaj nabiera to nowego znaczenia.
nie jestem nawet amebom xD Xp jP niewem DŻy dobrze nabizalem ziom trolololololo twoj stary żre słone kalmary za ten początek
liczyłem na to, że ktoś wstawi dialog pazury z "chłopaki nie płaczą" o babie i homoncie...
o czym?
Chomąto kurwa barany jedne z drugim. Naoglądały się nie płaczących kurwa chłopaków i teraz próbują mądrali zgrywać. A komu kurwa Pazura nie wytłumaczył co to: rodzaj jarzma używanego do zaprzęgania zwierząt pociągowych do ciągnięcia wozu, pługa, itp. w postaci narzucanego na szyję okręgu(w dużym uproszczeniu)...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów