Kurczaka bardzo starannie umytego układamy na dnie naczynia, najlepiej szklanego. Dodajemy goździki i cynamon, skrapiamy cytryną. Tak przygotowanego kurczaka zalewamy szklanką wina białego, szklanką wina czerwonego, dodajac 100 gramów ginu, 100 gramów koniaku, 200 gramów Smirnoffa i 50 gramów rumu. Potrawy nie musimy nawet poddawać obróbce cieplnej. Kurczaka możliwie jak najszybciej wyrzucamy, bo jest do dupy,natomiast.......sos! sos! Paluszki lizać!!
PS: Tylko nie zapomnijcie najpierw tego kurczaka zabić, bo bydlę wychleje co się tylko da!
PS: Tylko nie zapomnijcie najpierw tego kurczaka zabić, bo bydlę wychleje co się tylko da!
______________
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htm
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis