Ekstraklasa sama w sobie jest śmieszna, ale jak widać może być jeszcze bardziej śmieszno-żenująca. Nowa część
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to już nawet nie jest wesołe to jest smutne, że w kraju gdzie piłka nożna jest sportem narodowym ludzie muszą to oglądać
można żródło na yt?
Nie chcę psuć dobrej zabawy, ale ten filmik gdzieś tu już na tym portalu widziałem.
Tu macie podobny... o tym samym tytule.
sadistic.pl/ekstraklasa-na-wesolo-vt203105.htm
Szukałem, ale nie mogłem znaleźć. Wybacz modzie.
blackluck napisał/a:
Nie chcę psuć dobrej zabawy, ale ten filmik gdzieś tu już na tym portalu widziałem.
A widzisz że to inna część? Jak są wypadki z Rosji to też wszystko duplikaty mimo iż kompilacje inne ?
A już myślałem, że znowu przy tej okazji posłucham muzyczki z Bennego Hilla.
Kurwa, ale to trzeba mieć nerwy żeby oglądać Ekstraklase...
Wyjebane na hejterów Może i nasza liga nie jest idealna, ale przynajmniej jest nasza. Uwielbiam swój klub i choćby grał wielkie gówno nawet i w IV lidze to z całego serducha będę za tymi kopaczami. A kto nie zna klimatów ten niech się nie wypowiada
mi6chal napisał/a:
Wyjebane na hejterów Może i nasza liga nie jest idealna, ale przynajmniej jest nasza. Uwielbiam swój klub i choćby grał wielkie gówno nawet i w IV lidze to z całego serducha będę za tymi kopaczami. A kto nie zna klimatów ten niech się nie wypowiada
I dlatego ta banda ciot zwana "piłkarzami" dalej będzie grać gówno, dostawać wpierdol od każdego na arenie międzynarodowej, lecieć w chuja, a nie trenować, bo i po co się starać, skoro banda przygłupów zwących siebie "prawdziwymi kibicami" i tak przyjdzie to gówno oglądać?
co za pajace...
Znając klasę naszej ligi, jej poziom mamy obraz szkolnictwa w tejże dziedzinie. No i mamy podany jak na tacy poziom naszych trenerów, ich kompetecje, możliwości i zdolności.
Więc co się kurwa dziwimy ze nasza reprezentacja jest skurwysyńsko skuteczna skoro prowadzi ją kolejny POLSKI szkoleniowiec? Jeśli menager jest do dupy to zespół z jakich super zawodników by się nie składał... będzie realizował beznadziejne pomysły beznadziejnego trenera.
Znając klasę naszej ligi, jej poziom mamy obraz szkolnictwa w tejże dziedzinie. No i mamy podany jak na tacy poziom naszych trenerów, ich kompetecje, możliwości i zdolności.
Więc co się kurwa dziwimy ze nasza reprezentacja jest skurwysyńsko skuteczna skoro prowadzi ją kolejny POLSKI szkoleniowiec? Jeśli menager jest do dupy to zespół z jakich super zawodników by się nie składał... będzie realizował beznadziejne pomysły beznadziejnego trenera.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów