📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kozak koleś i kozak nuta!!! tylko jak sie zwie??? [nuta]
fapfapfap napisał/a:
Może nie czarny humor, ale ekstremalna jazda na motorze w wykonaniu polaka...
Wooow... Strasznie mnie zaskoczyło, że Polacy umieją jeździć ekstremalnie na motocyklach. Tak, motocyklach, bo motor to Ty masz w pralce, o ile jesteś posiadaczem takowej.
Więcej Polskich stunterów znajdziecie na stronie ostrajazda.com/. Mam nadzieję, że modzi nie uznają tego za reklamę, a jedynie za rozwinięcie tematu.
Ciekawe skąd ukradł ten pojazd?
odniosłem wrazenie ze od 2 minuty zaczal sie juz powtarzac, poza tym nie uzyl rampy - nie ma piwa.
ok. ok... Ale gdzie wyjebki?
nasi też umieją... większość ginie ale check out "stunt days"
Cytat:
Ekstremalna jazda na motorze w wykonaniu polaka
Może nie czarny humor, ale ekstremalna jazda na motorze w wykonaniu polaka...
Lepsze by bylo jak by wyjebal o cos, a tak co..lipa..sadystyczne w ch**... -.-
ja na tym 'sporcie' to się raczej nie znam, ale wydaje mi się, że ten koleś za często odbijał się od ziemi
ha7e napisał/a:
czy to ekstremalna jazda na motorze w wykonaniu polaka?
Tak, to prawdopodobnie ekstremalna jazda na motorze w wykonaniu polaka.
rottunio napisał/a:
nasi też umieją... większość ginie ale check out "stunt days"
większośc ginie? znany jest tylko jeden przypadek śmierci stuntera w Polsce podczas treningów, jakieś 3 lata temu, więc nie wiem o co ci biega
a co do tych podparc o ziemie, to są to elementy combosów. są jak najbardziej zamierzone i to nic złego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów