Jeśli szukacie alternatywy dla Dunjcowego flisaka warto zajrzeć do Queenstown w Nowej Zelandii. Podobno od 1970 roku przepłynęło się już 2,5 miliona osób.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
-Panie Kapitanie! Nabieramy wody!
-To nie woda głupcze! To szczochy tych nędznych szczurów lądowych! (czyt. pasażerów)
a wracajac do filmiku...
Tez tak chce O.O ale gdzie ja znajde w polsce rzeke z tak czysta woda? :F i skad kase na taki sprzet.. eh.. :F
-To nie woda głupcze! To szczochy tych nędznych szczurów lądowych! (czyt. pasażerów)
a wracajac do filmiku...
Tez tak chce O.O ale gdzie ja znajde w polsce rzeke z tak czysta woda? :F i skad kase na taki sprzet.. eh.. :F
i umiejętności...
skąd ta pewność, że nie będziesz wrzeszczał razem z nimi?
skąd ta pewność, że nie będziesz wrzeszczał razem z nimi?
jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Drift łodzią +15 do lansu na dzielni.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zginęło może nie... Ale ilu miało kończynki w gipsie to już trafniejsze pytanie
psysutra napisał/a:
Zginęło może nie... Ale ilu miało kończynki w gipsie to już trafniejsze pytanie
No tak bo przy zajebaniu w skały nie giniesz tylko kurwa twoje kończynki zamieniają sie w gips.
@veno
5 osób w '81 przy zderzeniu dwóch łodzi, jeden w '99 z powodu obrażeń głowy jakie odniósł, gdy łódź uderzyła w ścianę skalną oraz jedna kobieta w '08 gdy łódź się przewróciła ona nie mogła się wydostać.
W sumie 7 osób
źródło stuff.co.nz/national/645442
5 osób w '81 przy zderzeniu dwóch łodzi, jeden w '99 z powodu obrażeń głowy jakie odniósł, gdy łódź uderzyła w ścianę skalną oraz jedna kobieta w '08 gdy łódź się przewróciła ona nie mogła się wydostać.
W sumie 7 osób
źródło stuff.co.nz/national/645442
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów