18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ekstremalny przejazd łodzią
Robster • 2011-04-22, 22:18
Jeśli szukacie alternatywy dla Dunjcowego flisaka warto zajrzeć do Queenstown w Nowej Zelandii. Podobno od 1970 roku przepłynęło się już 2,5 miliona osób.

Zgłoś
Xeroos 2011-04-22, 22:59 1
-Panie Kapitanie! Nabieramy wody!
-To nie woda głupcze! To szczochy tych nędznych szczurów lądowych! (czyt. pasażerów)

a wracajac do filmiku...
Tez tak chce O.O ale gdzie ja znajde w polsce rzeke z tak czysta woda? :F i skad kase na taki sprzet.. eh.. :F
Zgłoś
lg0r 2011-04-23, 0:15 1
i umiejętności...

w Rosji można dostać wpierdol za nic. W Polsce za wszystko.
Zgłoś
D................u 2011-04-23, 1:32
Chętnie bym taką przejażdżkę odbył, gdyby tylko zagwarantowali mi, że debile płynący razem za mną nie będą drzeć ryja. Przez takich idiotów wszelkie takie rozywki stają się wkurwiające.
Zgłoś
Fumigant 2011-04-23, 1:50 1
@up
skąd ta pewność, że nie będziesz wrzeszczał razem z nimi?

Zabijam i płacą mi za to!
Zgłoś
bluntmeeen 2011-04-23, 6:33 2
ktoregos razu musi zajebac w te skaly, najlepszym się zdążają błędy :]

jebać kółko różańcowe oznaczone ~
Zgłoś
magikp1 2011-04-23, 7:30 1
jeden mały błąd tego co tym steruje i widzimy się na hardzie
Zgłoś
~Velture 2011-04-23, 9:33
Drift łodzią +15 do lansu na dzielni.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
grigori 2011-04-23, 18:24
zwrotny skurwiel
Zgłoś
veno 2011-04-23, 18:49
ciekawy jestem ile od 1970 roku osób zginęło
Zgłoś
psysutra 2011-04-23, 21:05
veno napisał/a:

ciekawy jestem ile od 1970 roku osób zginęło

Zginęło może nie... Ale ilu miało kończynki w gipsie to już trafniejsze pytanie
Zgłoś
trolzxcvbnm 2011-04-23, 21:13 1
psysutra napisał/a:

Zginęło może nie... Ale ilu miało kończynki w gipsie to już trafniejsze pytanie

No tak bo przy zajebaniu w skały nie giniesz tylko kurwa twoje kończynki zamieniają sie w gips.
Zgłoś
Chuck 2011-04-23, 21:16
@veno

5 osób w '81 przy zderzeniu dwóch łodzi, jeden w '99 z powodu obrażeń głowy jakie odniósł, gdy łódź uderzyła w ścianę skalną oraz jedna kobieta w '08 gdy łódź się przewróciła ona nie mogła się wydostać.

W sumie 7 osób

źródło stuff.co.nz/national/645442
Zgłoś
psysutra 2011-04-23, 21:48
trolzxcvbnm napisał/a:

No tak bo przy zajebaniu w skały nie giniesz tylko kurwa twoje kończynki zamieniają sie w gips.

Ta... Bo uderzenie nogą- ręką w skałę powoduje śmierć...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów