Według źródła jeden nie przeżył tego spotkania.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Po co w ogóle się zatrzymywać?
Jeden z nich nawet zrozumiał co się stało ... starając się to wytłumaczyć leżącemu koledze.
wszyscy widze wyjebane jeśli chodzi o pomoc , kierowca stwierdził że jedno jebnąc to mało i chciał tego z tylu też ,niestety nie wyszlo
Jesse.Pinkman napisał/a:
Według źródła jeden nie przeżył tego spotkania.
Który? Kierowca ciężarówki?
Pełna jawność
Motokierownik chyba jednak pomykał w samych skarpetkach. Może myślał, że jak nie spadną to zapewnią mu nieśmiertelność. W ścianę uderzyło jedno lusterko, a drugie potoczyło się po chodniku wzdłuż krawężnika. Początkowo myślałem, że to może jakiś klapek. Natomiast pasażer ewidentnie zgubił "melonik".
Drugi liczył ofierze do dziesięciu jak na pojedynku bokserskim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów