Chciałem tylko zwrócić uwagę, na dość istotną kwestię, iż sądząc po "rozmowie" w tym samym dialekcie, młodzieńcy z filmiku się znają, rozumieją, oraz łączy ich wspólna pasja - kibicowanie drużynom piłkarskim. Tu nie ma przypadkowych osób. Pan Mateusz nie wracał z korepetycji przed ważnym egzaminem, czy od dziewczyny, jak normalny, biały człowiek. Pan Mateusz źle wybrał i poniósł tej decyzji konsekwencje. Żaden człowiek nie ucierpiał, niech się między sobą napierdalają ile wlezie, wyjebane mam na to po całości...
Co innego, gdyby "dla sportu" takie akcje przeprowadzali na losowych osobach, to wtedy kula w łeb na miejscu...
Frajerstwo, to frajerstwo i należy je tępić zawsze i wszędzie, ponad podziałami. Tu jestem tolerancyjny w chuj...
Nie drużynom piłkarskim tylko żużla. Apator i Elana to chyba najwięksi wrogowie. Denis Bad boy Załęcki jest z Elany.. ten śmieszny freakfighter. Może ktoś kojarzy pajaca.
Kazdy z nich do utylizacji bez dyskusji zabic i zakopac .Glupie kurwy mysla ze psy ich nie trzasna po tym filmie przyglupy jebane .Dlatego kupilem sobie czaro prochowca i nosze jak wychodze wieczorami chuj zabije to zabije ale byle smiec nic mi nie zrobi .
Po co zabijać wystarczy zakopać
Debile co pod podobnymi filmami z Rosji pierdolą coś o poborowych i spierdolonym narodzie pod takimi materiałami siedzą cicho Skurwiałe nacjonalistyczne zjeby
Tylko ze w Rosji takie zachowania to norma a u nas to odsetek nacjonalistycznych, kibolskich lub pisowskich jaskiniowców.
Bardzo miło z ich strony ze ułatwili policji prace i nagrali dowody we własnej sprawie usiłowania zabójstwa.
Bardzo miło z ich strony ze ułatwili policji prace i nagrali dowody we własnej sprawie usiłowania zabójstwa.
Lepiej wpuscić tu bydło z Afryki i okolic co nie ? nasi źli ale tamci odreagowywuja setki lat niewolnictwa buhhahah szkoda mi Ciebie lewaku, mam nadzieje że w Polsce nigdy lewactwo nie dojdzie do władzy ha tfu pedale
GROZISZ MI ?Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów