Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co oni se jaja powsadzali do mord ?
Wujek Adolf sie w grobie przewraca...
Kazdy z nich do utylizacji bez dyskusji zabic i zakopac .Glupie kurwy mysla ze psy ich nie trzasna po tym filmie przyglupy jebane .Dlatego kupilem sobie czaro prochowca i nosze jak wychodze wieczorami chuj zabije to zabije ale byle smiec nic mi nie zrobi .
Żeby uniknąć konsekwencji prawnych możesz skorzystać z mojego sposobu. Do bębna czarnoprochowca ładuję 2 kule gumowe i 3 ołowiane (1 komora zostaje pusta dla bezpieczniejszego noszenia broni załadowanej {iglica nie spoczywa na kapiszonie}). Mam rewolwer kaliber 44, w internecie są dostępne kule gumowe do pistoletów gazowych o kalibrze 43, jeśli dodasz warstwę papieru kula dobrze trzyma się w bębnie. Nie jest to najcelniejsza amunicja ale z bliskiej odległości powinieneś trafić napastnika i go powalić . A jeśli gumowe kule nie wystarczą pozostają 3 ołowiane.
Elektorat PiS-u i Konfederacji, obrońcy JP2.
Idź na robaki z czosnkiem Rafałem
Żeby uniknąć konsekwencji prawnych możesz skorzystać z mojego sposobu. Do bębna czarnoprochowca ładuję 2 kule gumowe i 3 ołowiane (1 komora zostaje pusta dla bezpieczniejszego noszenia broni załadowanej {iglica nie spoczywa na kapiszonie}). Mam rewolwer kaliber 44, w internecie są dostępne kule gumowe do pistoletów gazowych o kalibrze 43, jeśli dodasz warstwę papieru kula dobrze trzyma się w bębnie. Nie jest to najcelniejsza amunicja ale z bliskiej odległości powinieneś trafić napastnika i go powalić . A jeśli gumowe kule nie wystarczą pozostają 3 ołowiane.
Żeby powalić typa to się ładuje pociski bojowy conical a nie kule. Dla lepszego efektu nacina się na krzyż.
Lepiej wpuscić tu bydło z Afryki i okolic co nie ? nasi źli ale tamci odreagowywuja setki lat niewolnictwa buhhahah szkoda mi Ciebie lewaku, mam nadzieje że w Polsce nigdy lewactwo nie dojdzie do władzy ha tfu pedale
Kolejny pisowski debil. Jestem przeciwko PiS to chce wpuszczać imigrantów. Kwintesencja pisowskiego neandertala
prosze uprzejmie o namiary tych cwanikkow
i co im kurwa zrobisz internetowy wojowniku. Daj swój adres dokładny, to może sami zawitają. Ja pierdolę, te komentarze "silniejszych"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów