📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pewnie wysyłał memy z JPII - to Rydzo wysłał swoje bojówki
Ajot napisał/a:
Elektorat PiS-u i Konfederacji, obrońcy JP2.
Tak, tak, a twój światopogląd i partia polityczna z którą sympatyzujesz są najlepsze ( Piszę do każdego kretyna który postawił piwo temu komentującemu ) .
mwaski napisał/a:
O kurde! Biali w kilku na jednego? To się sadolowym rasistom resztki mózgów zlasują!
Odwrotne oreo - niby biali a jednak czarni.
Ajot napisał/a:
Elektorat PiS-u i Konfederacji, obrońcy JP2.
a mnie to raczej wyglada jak wiec demokratycznej opozycji
motylekwbrzuchu napisał/a:
, czym zasmarowujesz?
Smar do broni czarnoprochowej numer 2, uniwersalny na zimę i lato.
jebane cioty z konfederacji i bosaka. pizdy w kilku i ze sprzętem. ładnie że nie zapomnieli nagrać swoich bohaterskich czynów i umieścić to w sieci.
Yy jebać patologię
kocur napisał/a:
jebane cioty z konfederacji i bosaka. pizdy w kilku i ze sprzętem. ładnie że nie zapomnieli nagrać swoich bohaterskich czynów i umieścić to w sieci.
Skąd pomysł, że są z jakiejś konfederacji? Przecież to są jakieś dzieci, na chuj by się mieli polityką interesować?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów