Ja jadłem koniczynę a wy?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Widocznie w domu się nie przelewało.
Chlebki z trawy, koniczyna, kwiaty bzu na szczęście, morwy, mirabelki, kwaśne jabłka, szczaw... Zabawa w chowanego, w dwa ognie, w dupniaka, o grze w klasy nie wspomnę. Wojna w parku, strzelanie do siebie z patyków...
Nie miałem kompa na komunię, pierwszego TIMEX-a (to nie zegarek!) kupiłem sobie w 1991 roku w komisie, wiem co to BASIC (!!!) i jak reguluje się głowicę w magnetofonie, a dzieciństwo spędziłem między prawdziwymi ludźmi. Każde wakacje były zajebiste
A teraz co? Z emocji chyba jedynie wkurwa bo albo net muli, albo ktoś opluł na sadolu.
Tak... teraz nie ma takich czasów... Żałujcie
Nie miałem kompa na komunię, pierwszego TIMEX-a (to nie zegarek!) kupiłem sobie w 1991 roku w komisie, wiem co to BASIC (!!!) i jak reguluje się głowicę w magnetofonie, a dzieciństwo spędziłem między prawdziwymi ludźmi. Każde wakacje były zajebiste
A teraz co? Z emocji chyba jedynie wkurwa bo albo net muli, albo ktoś opluł na sadolu.
Tak... teraz nie ma takich czasów... Żałujcie
Ja jako, ze na wsi się wychowywałem to pamiętam jak się na przyczepie do stodoły jeździło,żniwa,wypas krów dużo rzeczy.
Jaka koniczyna!? to kwaskowaty szczawik zajęczy był... ehhh
pieto90 napisał/a:
my na szczęście mieliśmy normalne dzieciństwo
No ty to pewnie zapierdalałeś z domu do szkoły, ze szkoły do domu i non stop przed kompem.
BrunerOvned napisał/a:
Chlebki z trawy, koniczyna, kwiaty bzu na szczęście, morwy, mirabelki, kwaśne jabłka, szczaw... Zabawa w chowanego, w dwa ognie, w dupniaka, o grze w klasy nie wspomnę. Wojna w parku, strzelanie do siebie z patyków...
Wszystkie kojarze oprócz dupniaka, może dlatego że nie byłem ministrantem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów