Tak to w większości przypadków wygląda:D
P.S. nie, nie jestem za PO ani Nową Prawicą, po prostu rozbawiło mnie to zdjęcie
zapoznajcie sie z pogladami goscia, tak naprawde tylko mlode pokolenie bedzie w stanie coś zmienić do bo mohery pojda wiadomo za kim nasi rodzicie pojda chuj wie za kim a my dopiero pojdziemy z tymi ktorzy mądrze myśla !
A co w tym śmiesznego?
@pistacjusz jak do dobrze ze kuce jkm prowadza bogate zycie polityczne na zywo a nie tylko przed komputerem
rozumiem ze kazdy kto nie popiera janusza ma wypaczone poglady bo tylko wy wiecie co jest najlepsze, a przynajmniej wyczytaliscie to w internecie
rozumiem ze kazdy kto nie popiera janusza ma wypaczone poglady bo tylko wy wiecie co jest najlepsze, a przynajmniej wyczytaliscie to w internecie
A co w tym śmiesznego?
A co w tym śmiesznego?
Kiedy do was dotrze, że tu nie chodzi stricte o JKM. Ja mógłbym poprzeć każdego innego kandydata, który ma poglądy podobne do moich i jeszcze nigdy nie był u władzy.
Wypaczony to jest ten, kto od 20 lat głosuje na te same świnie, potem narzeka, a jak przychodzi do wyborów to dalej głosuje na te same świnie. Ludzie gdzie wy macie oczy i mózgi?
Prosty przykład Millera. 10 lat temu jak Polska wchodziła do UE i Miller był premierem, to go ludzie chcieli powiesić na suchej gałęzi za te wszystkie afery i skandale jakie towarzyszyły rządom SLD. Miller podał się do dymisji, nowy wybory bla bla bla... Przez lata sprawa przycichła, a teraz Miller powrócił i kurwa wielki bohater lewicy, kandydat na premiera i wielki ekspert, który w tv opowiada co to by on nie zrobił jakby został premierem, czego to on by nie pozmieniał i w ogóle jakie to on ma zajebiste pomysły na Polskę. Ludzie to albo mają krótką pamięć, albo są po prostu jebanymi debilami głosując ciągle na te same partie.