Tak to w większości przypadków wygląda:D
P.S. nie, nie jestem za PO ani Nową Prawicą, po prostu rozbawiło mnie to zdjęcie
zapoznajcie sie z pogladami goscia, tak naprawde tylko mlode pokolenie bedzie w stanie coś zmienić do bo mohery pojda wiadomo za kim nasi rodzicie pojda chuj wie za kim a my dopiero pojdziemy z tymi ktorzy mądrze myśla !
A co w tym śmiesznego?
@pistacjusz jak do dobrze ze kuce jkm prowadza bogate zycie polityczne na zywo a nie tylko przed komputerem
rozumiem ze kazdy kto nie popiera janusza ma wypaczone poglady bo tylko wy wiecie co jest najlepsze, a przynajmniej wyczytaliscie to w internecie
rozumiem ze kazdy kto nie popiera janusza ma wypaczone poglady bo tylko wy wiecie co jest najlepsze, a przynajmniej wyczytaliscie to w internecie
A co w tym śmiesznego?
A co w tym śmiesznego?
Kiedy do was dotrze, że tu nie chodzi stricte o JKM. Ja mógłbym poprzeć każdego innego kandydata, który ma poglądy podobne do moich i jeszcze nigdy nie był u władzy.
Wypaczony to jest ten, kto od 20 lat głosuje na te same świnie, potem narzeka, a jak przychodzi do wyborów to dalej głosuje na te same świnie. Ludzie gdzie wy macie oczy i mózgi?
Prosty przykład Millera. 10 lat temu jak Polska wchodziła do UE i Miller był premierem, to go ludzie chcieli powiesić na suchej gałęzi za te wszystkie afery i skandale jakie towarzyszyły rządom SLD. Miller podał się do dymisji, nowy wybory bla bla bla... Przez lata sprawa przycichła, a teraz Miller powrócił i kurwa wielki bohater lewicy, kandydat na premiera i wielki ekspert, który w tv opowiada co to by on nie zrobił jakby został premierem, czego to on by nie pozmieniał i w ogóle jakie to on ma zajebiste pomysły na Polskę. Ludzie to albo mają krótką pamięć, albo są po prostu jebanymi debilami głosując ciągle na te same partie.
Chcesz powiedzieć że JKM jest nowy w polityce? Gratulację znajomości idola